Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justii27

WARSZAWA - jak najszybciej dotrzeć do OBI - proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość Justii27

Mam pytanie do kogoś z Warszawy, kto zna się na trasach autobusów. Chcę dotrzeć do OBI na Puławskiej 427. Moją stacją początkową jest Metro Dw. Gdański. Na której stacji metra powinnam wysiąść i jakim autobusem dojechać dalej do Puławskiej? Bardzo Was proszę o pomoc, bo nie mogę sobie poradzić z odnalezieniem trasy:/ Z góry bardzo dziękuję! 🌻 🌻 🌻

Gość Justii27
Hehe, dzięki, ale próbowałam już w ten sposób i tak jak pisałam wcześniej: "Bardzo Was proszę o pomoc, bo nie mogę sobie poradzić z odnalezieniem trasy:/ "!! To może się wydaje takie proste, ale nie jest:( Trzeba znać nazwy przystanków, a Puławska jest długa niestety..... Poza tym nie wiem jakie metro jest njbliżej. Ponawiam prośbę o pomoc 🌻

stacja metra stokłosy wychodzisz kawałek do ulicy Ciszewskiego w stronę Kabat i wsiadasz na przystanku na tej ulicy w 195 w kierunku Ursynów zachodni Autobus jedzie do parkingu pod centrum handlowe

można także wysiąść na stacji Ursynów - przystanek autobusowy jest bezpośrednio nad stacją - tu także należy wsiąść w autobus linii 195 (kierunek ursynów zach)

Gość Justii27
DZIĘKI WIELKIE!! Wiedziałam, że tutaj znajdą się dobrzy ludzie, którzy mi pomogą! ;) Jestem Wam bardzo bardzo wdzięczna! 🌻 Pozdrawiam!