Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze niech mi ktos odpowie

okres po odstawieniu tabletek

Polecane posty

czy ktos mial z nim problemy?

jeśli problemem można nazwać ponad tygodniowe opóźnienie pierwszego naturalnego okresu po odstawieniu to ja tak miałam.

pierwszy mi wystapil dopiero po 40 dniach teraz czekam na drugi,minelo 36 dni i nic

to całkiem często się zdarza, niestety. jak odstawiłam poprzednim razem, to pierwszy miałam opóźniony, drugi też, ale już trzeci miałam wywoływany luteiną bo niewiadomo kiedy by się pojawił. no cóż trzeba czekać, albo iść do lekarza po coś na wywołanie.

ranyy najgorsze ze sie nakrecam bo nie wiem czy robic test czy do lekarza czy czekac,bo kochalam sie w tym miesiacu tylko raz tydzien temu wiec na test tez za wczesnie a ja tu juz wariuje normalnie

Ja po odstawieniu tabletek mialam okres co 37-38 dni... A w ciaze zaszlam odrazu w pierwszy miesiac po odstawieniu ;p

Gość kroplagefgfrg
Mi sie okres spoznia tez. i nie wiem czy spowodu ze odstawiłam tabletki czy jestem w ciazy. kochałam sie w ostatni dzien okresu i tydzien temu. powinnam 2 dni temu dostac okres. miałam objawy okresu brzuch mnie bolał tak jak zawsze i zle sie czułam ale okresu nadal nie mam. a tabletki odstawiałm bo głowa mnie po nich bolała. odstwiłam je po 8 dniach. a były to cilest. okres miałam zawsze prawei.

no ja tez mam tak ze brzuch mnie pobolewa ale dalej nic...podobno po tabletkach czesto jest wlasnie tak,mam nadzieje ze dostane

Gość Aram znaczy Syria
Ja miałam za to zupełnie odwrotnie. Co 14-20 dni miałam przez 7 dni! niesamowicie obfity okres. Niezliczone tony podpasek i tamponów. Schudłam 5 kg. Pózniej wrocilo do normy i mam bardzo regularnie teraz.

czyli ogolnie moga byc problemy z uregulowaniem cyklu po odstawieniu uff troche mi ulzylo bo sie nakrecilam strasznie

Gość a ile ci się spóźnia
moga być problemy, ale nie muszą ja miałam od razu bardzo regularnie

zaraz po odsawieniu dostalam po okolo 40 dniach,teraz jest 36