Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Niskie zarobki wynikaja z lenistwa, a nie z sytuacji w kraju

Polecane posty

W Polsce jest wiele osob pracujacych ciezko - oni sie czegos dorabiaja. Ale jak komus sie nic nie chce - woli prace 8 godzin na panstwowej pensji, no tni nie moze byc inaczej, ze na nic go nie stac, nawet mieszkania nie moze kupic swoim dzieciom

Gość co za glupoty wypisujesz
ja pracuje nie na panstwowej posadce, mam skonczone dwa kierunki studiow, biegle wladam jezykiem angielskim i co mam? Gowno, a nie pensje

Gość kdkdllala
No ale o 15 do domku, czyż nie?

Gość dwdwqed
A mAGDY TO GłUPI,PUSZCZALSKIE ZAROZUMIAłE SUKI;)

Gość kdkdllala
Sorry, ale dobra praca i kariera jest związana z ciężką pracą. I to pracą po godzinach.

xmagdziuska gdze ty żyjesz ile ty zarabaisz i co skończyłam i czym sie zajmujesz moze nas oswiecisz

Gość a dziecko w przedszkolu do 18
super życie za to śpicie w wypasionym domku ;p

Gość podobnie mam ja ....
Skonczone dwa kierunki na państwowych uczelniach - dziennie !!!! Biegle angielski i komunikatywnie niemiecki - zarabiam 1300 netto. Czy to wynika z lenistwa? nie sądze. Jesli masz jakiś pomysł - czekam ....

w szwcji to rozumiem a dlaczego w Polsce nie zostałas

Gość dwdwqed
MAGDA DENTYSSTKLA SADYSTKA!!BUAHA

Gość frrrrrttt
nastepna , co probuje tu swoich sił , nie znajac sie na temacie ... a ile ty masz lat....? 13

Gość bvgdukzdrnk
Pewnie bogato wyszła za mąż i łatwa była, a teraz wszystkim daje rady!

Gość dwdwqed
W SZWECJI TO SOBIE MOZESZ ZARABIAC DOBRZE, ALE NIE W POLSCE MADRALO!!

Gość To może z taką wiedzą
wyjechać biegle angielski i niemiecki w Angli można naprawdę dobrze zarobić z taką wiedzą .

Gość co za glupoty wypisujesz
ja rowniez na panstwowych i calkiem niezle kierunki, ale nie po to tu jestem zeby sie chwalic. Pracuje ciezko, a zarabiam malo, ale wiecej nikt nie chcial zaoferowac, i wierz mi, ze nie kazdy zna biegle angielski.

KIM KIM KUTWA CO TO ZA ZAWÓD???denstytka??????????????????????????????

Gość Nie rozumiem po jaki
chuj pracowac po godzinach calymi dniami, przeciez nawet nie skorzystac z zarobionych pieniedzy z braku czasu :o

Gość może to wynika z braku
siły przebicia? Osobiście znam ludzi, którzy rozumem nie grzeszą a każdy z nich zarabia 2500-4000zł. Są to osoby ze skończonymi studiami zaocznymi a jedna ma tylko licencjat i to na jakiejś kiepskiej, prywatnej uczelni... Znam tez jedną osobę, która jest mądra, ale zaczęła prace i żadnych studiów w rezultacie nie skończyła, ale zarabia w wieku 24 lat ok. kilkanaście tysięcy złotych miesięcznie. Znam ludzi, którzy po dwóch kierunkach zarabiają po 1000zł na rękę. Ale to w dużej mierze zależy od charakteru.

warto pracować można odłożyć i żyć godnie na starość w pięknym domu .

Gość dwdwqed
Do głupiej Madzi co załozyła topic.!chyba nie wiesz, co w zyciu jest najwazniejsze, nie kasa!!ale ludzie ktorych kochamy...bo gdy umrzesz to nie bedziesz wposminac, "kasy zarobionej"i kariery,ale ludzi ktorych zawiodłas i o ktorych zapomniałas, bedac zajeta kariera!!ales ty nie mara Moja Koleżanka przeżyła śmierć kliniczną. Po odzyskaniu przytomności zmieniła sie nie do poznania. Jakby dwie różne osoby - kiedyś była typową bizneswoman spedzającą w pracy 16h/dobę, wiedziała czego chce od zycia. Po tym wypadku stała sie typowa gospodynią domową, której szczytem szczęścia to wypucowane mieszkanko. Kompletnie przestała ja obchodzić kariera, ktorej poswieciła połowe swego życia.

Gość może to wynika z braku
Aha, no ale osoby, które zarabiają dużo faktycznie pracują po 20 godzin dziennie czasami:o Mi to nie przeszkadza, chętnie taką pracę podejmę. Zawsze lepiej robić coś ciekawego, niż siedzieć w domu i oglądać tv:)

no ,ale ktoś na tę kurę musiał łożyć :( i tak źle i tak niedobrze

Gość dwdwqed
no musiał, ale moze mąz był zadowolony, ze zona jest w domu i nie robił jej problemow!!skoro wczesniej cały czas nie było jej poza domem!!

Gość dwdwqed
Ludzie po tamtej stronie widzą sens istnienia. A na pewno nie sensem jest kariera czy piękny wygląd ponad wszystko. Poczytaj trochę o tym na necie a może twój obraz świata też ilegnie zmianie. Mój uległ. Już się nie martwię tym, że za mało osiągnęłam bo nie o to chodzi. Prawda? A co to każdy sam musi odnaleśc a potem już tylko łatwiej życ. A tu coś na rozgrzewkę miłej lektury ; http://karrlk.webpark.pl/

Gość Ewcia2008
Kobieto, ja bym z checia zaiwaniala nawet po godzinach w Polsce gdyby mi tylko dali 3000 zl na reke minimum bo tyle tzrba do utrzymania siebie i dzieci i wszystkiego innego na jakims przyzwoitym poziomie w Polsce.czy Ty Madziunia nie rozumiesz ze w Polsce ludzie chca pracowac ale nie beda bo wlasnie kraj ten,panstwo administracja,politycy i dziurawy system zrzeraja nam 80% pensji.Zus, podatki + podatki we wszystkim co kupujesz doprowadzaja nas do rozpaczy.Po co mam w tym kraju tyrac skoro tyram nie na siebie a na wszystko poza mna? Cwana jestes bo w Szwecji.Pracuje dla Szwedzkiego armatora wiec wiem jak tam zycie wyglada.Wrocilabys do polski robic to samo za polowe mniej??? Bo ja nie.Chory ten kraj i w ciagu 2 lat mam zamiar sie stad wyniesc.Musze tylko sprzedac moja firme bo panstwo traktuje mnie jak zlodzieja intruza i napuszcza na mnie 2 razy w tygodniu glupawe wszystkie mozliwe kontrole.Dlaczego? Bo urzednikom wydaje sie, ze ja mam kupe kasy i moge kary placic.Chory kraj!!!!