Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.m.222

Naprawa mp3 - ile tak może kosztować??

Polecane posty

Gość k.m.222

problem jest taki, że mp3 po pdołączeniu do komputera nie ''reaguje'' na żadne polecenia, nie mogę nic tam wgrać itp. usterka powstała sama z siebie, nie było żadnego uszkodzenia mechanicznego ani nic. Zastanawiam się, czy naprawa będzie bardziej opłacalna niż zakup nowego sprzetu, czy ktoś orientuje się mniej więcej w cenach napraw??

pewnie soft(oprogramowanie) się pochrzanił i trzeba wgrać nowy jakiej firmy jest ten mp3 bo np w creative można to zrobić samemu ze strony producenta i wtedy nie musisz oddawać do naprawy

Gość k.m.222
właśnie to creative jest

Gość wtyczka od słuchawek
a ile moze kosztowac naprawa wejścia do sluchawek w mp4? wejscie jest na mala wtyczkę, mniejszą od standardowej, mam kupioną przejściowkę, ale kazda mi nie "styka", przerywa mi, muszę dociskac reką w kieszeni, to naprawdę denerwujące :/ da się to naprawic? wie ktos? :)

Gość k.m.222
ale co to znaczy, że oprogramowanie się pochrzaniło? tzn.i tak musze im to odesłać, żeby mi naprawili?? jak np. próbuję sformatować mp3 to się w ogole zawiesza wszystko i nic się nie daje zrobić..

Gość k.m.222
niech ktos mi doradzi..czy jedyną opcją jest zatem odesłanie mp3 do serwisu i ile by mnie to kosztowało?? jeżeli miałoby się okazać, że to oprogramowanie..a jak nie do ich firmy, to gdzie?? dsyłanie byłoby kosztowne i lepiej załatwiać takie rzeczy na miejscu - tak sądzę..poradźcie.

Gość no więc ile to może kosztiować
? ? ?

Ja miałam to samo z Creativem Zen Vision M 60GB. Pomogli mi na stronie producenta, coś trzeba było ściągnąć, jakiś program. Napisz do nich po prostu...

Gość k.m.222
No tak, teraz już wiem. Miałam ten odtwarzacz podczas uprawiania sexu no i chyba trochę spermy dostało się do środka odtwarzacza...Da się go wyczyścić jakoś ?

Gość k.m.222
podszywaczu, wymiślił(a)byś coś bardziej oryginalnego, ale jak ktoś odczuwa wyraźne niespełnienie w tej sferze, to nic dziwnego, że potem takie infantylizmy wypisuje na forum a co do naprawy, to może faktycznie jest to tylko kwestia ściągnięcia jakiegos sterownika czy czegoś, czyli żadna serwisiwa naprawa nie będzie ostateczna potrzebna;

Gość k.m.222
uważaj, bo zaraz ciebie cos zaskoczy

Gość do km22
No i co słychac ? Dało się naprawić / wyczyścić ze spermy ?

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość gość
Spróbuj tutaj http://serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu ja zgłosiłam tam awarię mojej mikrofali i jestem b.zadowolona. Jest to dobra alternatywa dla tych którzy nie lubią chodzić i szukać :) . Wypełniasz zgłoszenie, wysyłasz później na adres e-mail dostajesz oferty od firm i wybierasz tą która Ci odpowiada. Mam nadzieje, że komuś pomogłam.