Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fantazja***

ale sie wkurwiłam!!!!

Polecane posty

Gość Fantazja***

musze sie wygadac!!! chodzi o mojego chłopaka, niby to głupie ale doprowadza mnie do szału, gdyz wypisuje dziewczyną komentarze typu : ładnie wyszłas , slicznie wygladasz itp. Wkurwia mnie to niesamowicie!!! niewiem czy mam z nim o tym gadac bo pewnie powie ze zachowuje sie jak dzieciak i robie problem z byle powodu ale naprawde mnie to deneruje!!

Gość No bo zachowujesz
się jak dzieciak! :p

Gość www.fotka.pl

Gość Fantazja***
no np. o nasza klase i takie tam podobne, wiem ze to dziecinne ale nic na to nie poradze ze jestem zazdrosna, zreszą myśle ze wiekszosc osób by była zazdrosna. Myślicie ze pogadac z nim o tym czy dac sobie spokój???

Gość viola_2
a mnie tez to by zdenerwowalo. Ja to bym strzelila focha:P jak tak ladnie wyglada to niech sobie idzie do niej

Gość lubie swoje kapcie
to zrób to samo, pisz innym chłopakom podobne komentarze, jesli chłopak ci zwróci uwagę, powiedz że on też tak robi

Gość viola_2
wlasnie- zgadzam sie z powyzszym. Niech wie jak sie czujesz. tym sposobem zrozumie to najlepiej

Gość Fantazja***
no chyba wlasnie tak zrobie i mam nadzieje ze zauwazy albo poprostu sie obraze :P bo to mi powinien mówic ze jestem ładna a nie innym dziewczynom 😠

Gość viola_2
zrob tak i pamietaj ze od chwalenia innych kobit to sa ich faceci albo wolni faceci.. jak bylby w porzadku to by chociaz zachowal to dla siebie ale nie.. to znaczy ze trzeba nauczyc go dobrych manier:PP

Gość asssiuuunia20
też rób to co on a jak się doczepi to spytaj się go co czuję i powiedz że chciałaś mu pokazać jak ty się czułaś jak chwalił inne laski :P

Gość viola_2
niech doceni to co ma

Gość Fantazja***
zrobie tak, ale musze jakoś nawiązac do tego bo zanim on sie skapnie ze komuś tez tak pisze to moze potrwac, a ja mam ochote mu juz to wygarnac!

Gość mezalians3
Przepraszam bardzo, ale CO ZROBIŁAŚ? (w tytule topiku). Czy to jest twój stały zawód, czy tylko dorywczo ?