Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipip

DZIWNY ŚLUZ.. .co to?

Polecane posty

Gość pipipip

Okres skonczyl mi sie w piątek.. a od tego czasu nadal... mam taki bazowy śluz.. raz jest jasniejszy.. drugi raz prawie czarny.. to jest gęste, nitkowate.. co to moze byc..?

Gość ciasteczko6
ja nie mam pojęcia, ale na Twoim miejscu już bym miała wizyte u lekarza, nie wygląda to na coś normalnego, takiego śluzu to ja chyba nigdy nie miałam.

Gość fluorescent02
masz obcego w cipie.uwazaj!

Gość sdd
?

Gość heeeeejjj
To nic takiego!!Na koniec okresu zawsze tak mam i jestem na razie calkowicie zdrowa!!Szczatki okresu sa jeszcze i dlatego!! Nie martw sie;)))

Gość Idz do ginekologa
Może byłaś w ciąży ale nie chcę straszyć zrób badanie USG dopochwowe nie zwlekaj

Gość kamasutrrrraa
to całkowicie naturalne:) Jesli chodzi regularnie do gina,to nie masz sie co martwic,bo ja tez tak mam!!!

Gość gość
Ten dziwny nitkowaty śluz to nitkowce. Pasożyt z rodziny nicieni. Atakuje narządy płciowe, płuca, wątrobę, i inne narządy oraz układ limfatyczny. Żyją w głowie i zatokach. Atakują spojówki, pewnie masz czerwone żyłki w białkach oczu. Ich larwami zarażamy się od komarów i z wody. Choruje na nie cała moja rodzina, więc wiem o czym piszę. Żona ma cykle po 50 dni. Te robale zapychają jajowody i zżerają jajeczka. Sprawdź spermę męża, pewnie ma takie same nitki w nasieniu. Prosty test na nicienie to zjedzenie kawałka czekolady, rozpuszczenie jej w ustach i płukanie jej przez chwilę w gardle. Jak wyplujesz gęstą ślinę, to są to nicienie. Lubią chyba cukier, a przebywają w podniebieniu i całej głowie. Zabija je lek o nazwie Vermox, ale trzeba uważać, bo lekarz przepisze wam jednorazową dawkę, która zabije kilka dorosłych osobników w jelitach. Ja osobiście próbuję je leczyć ziołami, z małymi sukcesami. Leczenie powinno trwać conajmniej 21 dni żeby lek się rozpuścił w naszym całym organizmie i powinno być powtarzane ze trzy razy w roku. Te paskudy srają jajami w całym organizmie, a z nich wylęgają się nowe osobniki. Dlatego skuteczne leczenie jest długie i sam nie wiem czy możliwe jest wogóle wyleczenie. Odsyłam do literatury nt. nicieni.