Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caroline21

bardzo wazne pytanie

Polecane posty

Gość caroline21

Witam wszystkich.Mam bardzo wazne pytanie.od 2 miesiecy biore tabletki.przez ost miesiac Diane 35 wczoraj zaczelam 3 opakowanie tez Diane 35 ( 1 dzien) ale okres jescze calkowicie nie ustal. Dzisiaj tj 4 dni od pierwszego dnia okresu kochalam sie ze swoim facetem i pekla nam gumka bo zawsze uzywamy 2 zabezpieczen.na cale sczescie nie pekla "we mnie" tylko jak juz bylo po ale wszystko wylalo sie na mnie i wlasnie nie wiem czy nic nie dostalo sie " do srodka" ale teraz sie boje ze moga byc z tego jakies konsekwencje mam na mysli ciaze oczywiscie.blagam pomozcie mi!!!!

Gość ciasteczko6
nie sądze żebyś była w ciąży - przecież tabletki bierzesz. spokojnie.

skoro bierzesz tabletki zgodnie z zaleceniami podanymi w ulotce to nie potrzebujesz dodatkowego zabezpieczenia jakim jest gumka. spokojnie naprawdę nie tak łatwo jest zajść w ciążę!!!!!!!!! nie rozumiem po co truć organizm hemią i do tego gumek używać, ale każdy robi jak chce.

Gość caroline21
Wiele osob tak mowi ale ja bez gumki nawet z tabletakmi po prostu sie boje i wtedy nawet na seks nie mam ochoty.mam dopiero 21 lat uwielbiam dzeciaki ale na moje jest jeszce za wczesnie dlatego staram sie zabezpieczac jak najlepiej. Bylam dzsiaj u ginekologa i pow mi to samo co wy ale jednak jeszce troszke sie obawiam....

Gość Marcia87
naprawde nie ma sie czego obawiać!!!Jeżeli tylko stosuje sie tabletki prawidłowo to prezerwatywa jest naprawde zbędna-chyba że dla niektórych to komfort... Osobiście biore tabletki dwa lata, nigdy nie stosowaliśmy dodatkowego zabezpieczenia i dzieciaczka nie mam.

Gość caroline21
a mam jeszce jedno pytanie.czy mozna sobie zmieniac co miesiac pore brania tabletek? bo w pierwszym tyg bralam o 21 w drugim o 20 a teraz wzielam ta pierwsza o 19.24 dokladnie no a po tym o czym pisalam na samej gorze to biore o 19 punkyualnie.Czy tak moze byc? prosze napiscie co sadzicie na temat mojego postu bo strasznie sie boje chociaz wszyscy mowia ze nie mam czym,ale moze jest ktos kto byl w podonej sytuacji albo ktos z wiekszym doswiadczeniem niz ja....

Gość caroline21
pomylka w teksie poprzednim,nie tyg tylko miesiacu mialm na mysli

Gość caroline21
hallo pomozcie mi prosze!! przeczytajcie to na samej gorze tego tematu

to jest mała różnica czasu, więc wszystko jest ok. U mnie często się zdaża, że zamiast wziąć tabletkę o 19 wezme o 20 czy o 18.