Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x..NiuniA..x

po jakim czasie ginekolog wykrywa ciążę ???

Polecane posty

Gość x..NiuniA..x

hej laski chcialabym abyscie mi troche pomogly i odpowiedzialy na moje pytanka...jesli oczywiscie macie na to ochote ;)

Gość x..NiuniA..x
dontyouknow3 dzieki sliczne...jakis prawie miesiac temu zaczely u mnie pojawiac sie dziwne objawy,bole glowy,kucie jajnikow,wzmozony strasznie apetyt,czeste oddawanie moczu,bole podbrzusza,piersi i nawet okres mialam bardzo dziwny,dluzszy niz zwykle ale skapy,bo tylko 1 dzionek byl obfity a reszto tak jakby nie bylo...tak mi do glowy przyszlo,ze to moglaby byc ciaza,dlatego zrobilam test-wynik pozytywny.potem 2 i wynik takze pozytywny,jakis czas temu bylam u ginekologa i powiedzial,ze narazie ciazy nie widzi-ale nic wiecej sie od niego nie dowiedzialam...

a wiesz -mojej kuzynce lekarz po usg powiedział że nie jest w ciąży-a jak już poszła za 2 tygodnie to wyszło że jest w 10 tygodniu i dziwił się że nie zauważył tego wcześniej... Może poczekaj jeszcze jakiś czas lub idź do innego ginekologa na konsultacje...a miałaś robione usg?

Gość x..NiuniA..x
dontyouknow3 tak mialam robione usg i dlatego mnie to zdziwilo,ze on nic nie widzial...czy jak jest sie w ciazy to na brzuchu robia sie rozstepy i jakie ma sie uplawy ?