Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 28, 2008 http://www.lansik.pl/5616/pte-piersi-nas-przerazily-p/ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedro* 0 Napisano Luty 28, 2008 źle zamontowane airbagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość american pie Napisano Luty 28, 2008 luśka a ty tylko o jednym:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Luty 28, 2008 o bleeee:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józin z Bazin 0 Napisano Luty 28, 2008 wyraźnie zarysowany Alien na klacie:) albo przesadziła z hiszpanem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 28, 2008 a może jej tak złośliwie domalowali...? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wild Dream 0 Napisano Luty 28, 2008 Pewnie przez ciążę silikon jej się przesunął:o Ohyda:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciii... 0 Napisano Luty 28, 2008 Ej...lubię aguilere ...ale to co ma pod bluzką nie jest estetyczne ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Luty 28, 2008 toż to w szopie zrobione :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 29, 2008 no tak też myślałam :D ludzie to mają pomysły :P świnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Luty 29, 2008 Coś mi tu nie pasuje. Nie jest to naturalne Albo jakieś kłopoty z silikonami, albo jakiś amator bawił się nieumiejętnie programikiem do obróbki zdjęć. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Luty 29, 2008 o żesz... Ja na razie nie wchodzę na pudelka ani lansik. Dzisiaj mi się śniło, że odwiedziła nas Doda z Majdanem. NIby że Doda to jakaś kuzynka mojego Taty :o I ukradkowo robiłam im zdjęcia, żeby wysłać do Pudelka :D Chyba idę na odwyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Luty 29, 2008 musi tam sie pyszne i kaloryczne mleczko znajdowywuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 29, 2008 no ale jakoś tak krzywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach