Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czosnek123

problem jest taki ze faceta mi brak

Polecane posty

Gość czosnek123

i chcialabym sie zakochac, mloda jestem a lata juz nie powroca

Gość nie dziwię się
zmień warzywko na mniej "aromatyczne" toi facet się znajdzie:P

Gość tutaj same geje
siedzą :p

Gość czosnek123
czosnek jem tylko w osamotnieniu, np. teraz, kiedy wiem ze nic juz sie nie zdarzy tej nocy i o poranku, poza tym to samo zdrowie :D

Gość nie dziwię się
co z tego że "samo zdrowie" jak w konsekwencji zapaszku faceci omijają cię na kilometr?;)

Gość kaziu
A znasz taką fraszkę :"myjcie się dziewczyny , bo nie znacie dnia , ani godziny...?"

Gość czosnek123
gdybym miala faceta to moglabym juz pal licho zrezygnowac z czosnku, ale jak nie mam...ech gdzie ci mezczyzni????

Gość czosnek123
nie no, badzmy poważni...... chyba nie mysylisz ze szamie czosnek dzien w dzien a potem ziajam nim na ulicy..... :O

Gość nie dziwię się
są mężczyźni są ale nie dla ciebie,bo ty jesteś czosnko-odpuchająca, pomyśl trochę a nie narzekaj tu

Gość kaziu
Kiedyś nocowała u mnie moja ciotka i na kolacje zjadła czosnek -do pokoju nie można było wejść a ona nie czuła tego!

Gość czosnek123
hehehe nie no, powrocmy do meritum, jak znalezc fajnego faceta? za duzo sie nie ruszam po imprezach i duzo pracuje...

Gość czosnek123
no i jako hobby jem czosnek.

Gość kaziu
Ja swojego np. znalazłam w pracy... Miłość podobno sama przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie..

Gość nie dziwię się
wróćmy do sedna sprawy mówisz?a o czym my tu niby rozmawiamy?:O nie wpieprzaj czosnku bo masz marne szanse na faceta:P

Gość czosnek123
okej, przeciez nie mowie ze przyjdzie na zawolanie, ale poswiecam sie pracy, a tu nikt nie zastukal do moich drzwi od prawie 3 lat... mimo ze nie czekam, acz marze, ale marzyc kazdy moze :)

Gość nie dziwię się
dziewczyno?! zatrzymałaś się na XIXwieku czy co,królewna że mają zastukać do twoich drzwi...no zlituj się:O

Gość czosnek123
sluchaj, znam dziewczyny ktorym desperacja wyplywa kazdym otworem i uwierz, ze wole pobawic sie w krolewne sniezke, poza tym jest przyslowei - jak gonisz milosc to ucieka, jak uciekasz to cie goni, tylko ja uciekam i mnie nie goni, got it?

Gość kaziu
Mój poderwał mnie , bo ja myślałam ,że jest za przystojny i nawet na mnie nie spojrzy....

Gość nie dziwię się
ale masz teorię:O powodzenia na życie królewno śnieżko...

Gość czosnek123
tez mi sie podoba taki jeden, ktory jest zabojczo przystojny, on sam wysyla sprzeczne sygnaly, ale chyba za wysokie progi... marwin mam 24

Gość kaziu
o matko ! nie nadążam za odp.:-))))

Gość kaziu
nigdy nie ma za wysokich progów ..... uwierzyć w siebie ot co.....

Gość czosnek123
moze i masz racje, ale wydaje mi sie ze..... im kobita starsza to wydaje sie ze bardziej zdesperowana, zeby tylko faceta zlapac, i ze faceci to czuja, nie ma tej spontanicznosci co kiedys i latwosci w poznawaniu takim bez zobowiazan, co przyszlosc pokaze, teraz chyba wszystkie uczucia maja chyba drugie dno, byc moze moj obraz jest troche spaczony, jak mowie wypadlam z obiegu...

--> czosnek123 No to naprawdę nie masz się czym przejmować.. jestem prawie 5 lat sam.. jakoś mi z tym dobrze.. (chęci na zmiany są.. ale czy będą..) Nie smuci mnie jakoś myśl.. że się nic nie zmieni . Może.. wystarzczy się z tym pogodzić.. mimo tego naturalnego popędu do łączenia się w pary.. że może jednak ja się do tego nie nadaję ?

Gość kaziu
dziewczyno ! masz 24 lata ? a mnie sie wydaje że 44..:-))

Gość czosnek123
to o spontanicznosci, to chyba dlatego ze stalam sie cyniczna, i zostalam zraniona keidys (Jak kazdy) i ciezko zaufac i sie otworzyc na ludzi, dlatego pisze o tym, ze teraz kazdy ma we wszystkim jakis interes, niezobowiazujaca - to dla faceta seks, dla kobiety kasa, staly zwiazek - dla kobiety kasa i ucieczka od samotnosci ktora dla kobiet jest najgorsza rzecza, a dla faceta - przyslowiowe wiezienie, staly zwiazek - niepewna przyszlosc, bo teraz liczy sie "ja ja ja" zeby mi bylo dobrze... chyba jestem wybredna jak nic. marwin, ja tez przezyje jak nigdy juz nie spedze z nikim nocy ani nei poczuje motylkow w brzuchu, ale kurcze, milosc to taka fajna sprawa, chciazby zakochanie :)

Gość kaziu
Dziewczyny ! ja mam 33 a mój 43 -od 12 lat jesteśmy razem i wciąż zakochani ,on Swiata poza mną nie widzi a nie jestem aniołem (może dlatego). Tego Tobie czosnek życzę ... rozejrzyj sie a może ten przystojniak myśli że nie ma szans u Ciebie?