Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja200

Pracował ktoś w herbalife?

Polecane posty

Gość Alicja200

Proponują mi świetnie płatną posadę i 3000 za pełny etat, praca w dowolnych godzinach, jutro idę na spotkanie, ktoś z was miał do czynienia z tą firmą?

Gość viola_2
tak- to klamstwo. nie daj sie wrobic w latwa kase.

Gość Alicja200
ale napewno bo pani była bardzo miła?

Gość viola_2
dla mnie tez byli mili. Tak naprawde to chodzilam z mama juz jakis czas temu, moze sie cos zmienilo. Z tego co pamietam to herbalife nie cieszy sie dobra opinia - kiedys niektorzy jeszcze w to wierzyli, ale teraz kazdy przejrzal na oczy i nie bedzie tak latwo zarobic. Wiem, ze to nie regula i wszystko zalezy od czlowieka, ale moja mame oszukali. Zgodzila sie, ze bedzie w tym pracowac to jej dali ulotki i powiedzieli, ze to jest zakres miedzy innymi pracy. Mezczylysmy sie calymi dniami a nie dostalysmy zupelnie NIC. Znam jednak osoby ktore w herbalife (ponoc- tak mowily) maja spore dochody, ale chyba nie jest to takie latwe no i sama tez cos w to musisz wlozyc. To tylko na poczatku jest takie piekne..

Gość viola_2
aha, niektorzy tez porownuja herbalife z sekta. na ten temat nie mam zdania. jakas manipulacja jest, jak jestes podatna to zrobia Ci wode z mozgu. to Twoj wybor, ale .. to nie jest normalna praca.

Gość Alicja200
dzięki