Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollalala

Zepsute DVD

Polecane posty

Gość Ollalala

Wkladam plytkę do urządzenia a wyswietla sie komunikat BRAK DYSKU. chyba laser nie czyta? co robić? ile kosztuje naprawa? ii czy sie oplaca>

Gość Ollalala
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość J. T.
Jeżeli to Manta, to wyrzuć na śmietnik, bo ja miałam Mantę i przez rok chyba ze 4 razy ooawalam do naprawy, a jak się gwarancja skończyła, musiałam wyrzucic. Zresztą pan z serwisu przyznał, że te modele często się psują.

ja tez najpierw kupilam Mante - czytala mi plyty przez jeden dzien :O . Pozniej nic... oddalam do sklepu , powiedzieli ze nie beda nawet tego sprawdzac ,bo to szajs, oddali mi kaske, doplacilam 90 zl i kupilam Panasonic . Chodzi jak ta lala :D

Gość szambonurek
nic nie wyrzucaj, poprostu kup w sklepie sprężone powietrze w puszce i podmuchaj, napewno zadziała

Gość J. T.
Dla mnie nie chcieli oddać za mante kasy, tylko naprawiali, naprawiali...Aż minął okres gwarancji. Kosztowała 300 pl.

ja kupilam tansza Mante 100 z kawalkiem . I za moim pierwszym zgloszeniem - czyli dwa dni po zakupie oddali mi kase. Tzn. musialam kupic cos w zamian :)

Gość manta = mątwa

Gość Ollalala
Moje DVD to polski elemis Szmbonurek-dzięki za radę. A gdzie takie cos można kupić???

Ja tez mam podobny problem. Nie czyta ci DVD, ja mam jakies niemieckie, dziala juz od 4 lat ,teraz sie zepsuło. Ile kosztuje naprawa? (nie czyta płyt tylko) aaa dodam ze plyta czyszcąca nie pomaga