Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda45

WALCZĘ Z NERWICĄ

Polecane posty

Gość lubie siebie
mam wielki szacunek do jagody bo mi bardzo pomogla rozmowa z nia wiele mi uswiadomila ze to ja moge o wielu rzeczach decydowac i nie musze zmieniac wszystkich do okola

Gość lubie siebie
moze wpadnie poczytac sie odezwie

Gość Ola JS
Witam wszystkich Forumowiczów! Chciałabym zaprosić chętnych do udziału w badaniu, które prowadzę w ramach przygotowania pracy doktorskiej, a które dotyczy czynników wpływających na chęć podjęcia leczenia dolegliwości związanych ze stanem psychicznym. Badanie polega na wypełnieniu kwestionariusza, który znajduje się pod adresem: http://www.e-ankieta.org/index2.php?sid=39245&lang=pl Uprzedzam, że kwestionariusz jest niestety dość długi, jego wypełnienie zajmuje ok. 30-40 minut - można ewentualnie rozłożyć wypełnianie go "na raty", ale w ciągu tego samego dnia. Plusem badania jest jednak to, że zastanawiając się nad odpowiedziami na pytania można zastanowić się nad różnymi aspektami swojego życia. Z góry serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które zgodzą się poświęcić swój czas i wypełnić kwestionariusz! pozdrawiam, Aleksandra Jaworska-Surma