Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnamagdaaaaaa

Jak to jest z ciaza po poronieniu

Polecane posty

Gość smutnamagdaaaaaa

Poronilam w pazdzierniku,to byl 6 tc obylo sie bez lyzeczkowania,teraz czekam na 3 miesiaczke po poronieniu i cos mi sie chyba poprzestawialo,w zeszlym miesiacu okres orzyszedl 12 dni opozniony wywolany luteina,bylam u gina,zbadal mnie,zrobil usg i stwierdzil ze znomu mozna sie starac.To sie zaczelismy starac,teraz mam opoznienie 2 dni ale wczoraj robilam test i wyszedl negatywny. Temperature mam 37,1.Moze jednak jestem w ciazy ale test tego nie pokazal?Dodam ze przed poronieniem ialam cykle jak w zegarku. Czy ktorejs po poronieniu tak sie rozregulowalo?

witaj wspolczuje straty dzieciaczka.... no mnie troche sie chyba rozregulowalo... pierwszy @ po zabiegu dostalam po 2,5 tyg. nastepny po 32 dniach, kolejny po 35 dniach.... wczesniej cykle tez byly regularne co 29-30 max.... czemu to sie tak przesuwa??? zaburzona gospodarka hormonalna czy co??? hmmmmmmmm

Gość smutnamagdaaaaaa
No wlasnie czemu?W poprzednia ciaze zaszlam w 2 cyklu.Mam nadzieje ze teraz tez latwo pojdzie,jak teraz dostane okresu kupie testy owulacyjne bo mam nadzieje ze owulacje jednak mam.Wlasciwie ze strata tamtego dziecka juz sie pogodzilam i bardzo pragne nastepnego.Mam nadzieje ze sie uda:)

dziewczyny to pewnie chodzi o rozchwiane hormony, bo jednak choć na krótko to Wasze organizmy "przestawiły się na bycie w ciąży"... no i potem pewnie troche to potrwa zanim wszystko wróci do normy...:)

na pewno sie uda :D testy owu. to dobry pomysl w tym wypadku. mam nadzieje ze pomoga!!!! ja poprzednio staralam sie 12 m-cy...wiec teraz wiem, ze u mnie troche to potrwa...choc co prawda nie ma reguly czy jeszcz dluzej czy moze krocej...

Gość smutnamagdaaaaaa
Ehhh dzis jest 31 dc,wczoraj robilam test i nic ale w poniedzialek i wtorek mialam leciutkie plamienie,moze to dzidzius sie zalęgał. Wkurza mnie to,bo kompletnie nie wiem co i jak,kiedyś wg miesiączki mogłam zegarek regulować:(

taaak, ja w ostatnim cyklu te zrobilam test bo myslalam ze moze....a tu niestety 1 krecha i 0 złudzeń - po prostu opoznienie wynikajace z przesunięcia sie cyklu :(:( Zazwyczaj takich opoznien nie bylo i jesli raz @ sie opoznił to dalo mi to do myslenia....i zobaczylam 2 krechy :) wow,ale sie rozmarzyałam :)

Ja poroniklaM w 6 tyg ciazy... wszystko samo sie oczyscilo....czekam teraz na @ tylko nie bardzo wiem jak to jest teraz z dniami plodnymi czy krwawienie przez ktore sie wszystko oczyscilo liczyc jako normalna @ i normalnie po niej liczyc juz dni plodne czy dopiero po kolejnej @