Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no1

Mloda alkoholiczka..

Polecane posty

Gość no1

zdalam sobie sprawe ze nie moge sie obejsc bez alkoholu..nawet teraz pije klieliszek wina..;/ czasami sie zdarza kupić calą butelke i wypić samej ;( Jezu ja mam dopiero 20 lat :(

Gość no1
a najgorzej jest jak znajomi mi mowia ze za duzo pije a ja sie zaczynam denerowac na nich i mowic zeby nie wtracali sie w nie swoje sprawy ;/

Gość takajednaa
to pogratulowac. a moze masz jakies klopoty czy tak dla przyjemnosci??

Gość viola_2
zastap to czym innym, znajdz dla siebie jakies zajecie

Gość takajednaa
bo ja pije bo mialam romans maz sie dowiedzial rozwiodl sie ze mna,teraz znowu jestesmy raze ale ja tesknie za moim kochankiem

Gość no1
nie, nie pije codziennie.... mam klopoty ale chyba mam cos nie tak z psychika;/ w ogole moj ojciec to alkoholik, a ja zawsze powtarzalam ze nie chce byc taka jak on ;( pije przewaznie w weekendy..czasami na tygodniu...

Gość takajednaa
to tak jak ja. podobno dzieci alkoholikw sa podatniejsz na uzaleznienia. maja to zakodowane w genach

Gość przeciez wiekszosc tak robi
niestety nie jestes w tym oryginalem :O

Gość no1
no ok moze nie jestem oryginalem ale ja tylko czekam na ta chwile kiedy bede mogla sie napic .. tylko o tym mysle ;/ takajednaa a Ty pijesz duzo..?

Gość Agnie
www.psychologia.edu.pl luknij sobie tam, powinny być takie proste testy do ogólnego sprawdzenia swojego stopnia ewentualnego uzależnienia... i jak co, to leć do jednego z tych ośrodków od uzależnień - są za darmo i mogą być naprawdę spoko

Gość przeciez wiekszosc tak robi
jak mialam 20 lat to zylam z imprezy na impreze, czyli od srody do piatku, od piatku do soboty i znowu byle do srody, upijalam sie nieraz do nieprzytomnosci, teraz mam wiecej lat i juz tak nie robie, choc dalej lubie sobie wypic, tez mam rodzicow alkoholikow i wcale nie uwazam sie, ani nie uwazam ze bylam alkoholiczka. Masa nastolatkow wlasnie w taki sposob sie bawi. Nie stwarzaj problemow tam gdzie ich nie ma, a jak widzsz w tym problem to zacznij sobie odmawiac. Nikt za ciebie na tym forum tego nie zrobi.

Gość takajednaa
ja przewaznie w weekendy pije z siostraWYPIJAMY POLOWKE ALBO 07 NA DWIE.CZASAMI PIJE SAMA DRINKI NA TYGODNIU

Gość takajednaa
Czasami mnie to przeraza

Gość no1
przeciez wiekszosc tak robi --> no serdeczne dzieki za porade Agnie --> dziekujke za adres stronki ;) takajednaa --> a wyobrazasz sobnie weekend bez alkoholu? ja nie aaai POZDRAWIAM PODSZYWACZA ;/