Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

Ważne pytanie dziewczyny wyciagnijcie pomocną dłoń.

Polecane posty

Musze dzisiaj zaraz zafarbowac włosy jednak mam je świeże bo wczoraj myłam. i słyszałam ze frabuje sie tylko tłuste a moje nie są no to co ja mam zrobic przecie ja musze zafarbować. A jakbym nałozyła wosku kosmetycznego do wlosów to co???? a pozatm to czemu mozna tylko na tłuste???

jesli sa swiezo umyte to trudno ufarbuj ale nigdy niczego nie nakladaj na wlosy przed farbowaniem ..zadnych woskow ..bedzie dobrze

dlatego na tluste bo wtedy farma tak nie wypala wlosow i lepiej sie trzyma w sensie intensywniejszy jest kolor:)

bo wtedy farba tak nie lapie. nic sie nie stanie jak pofarbujesz na umyte wlosy ale jesli mozesz to co Ci szkodzi poczekac kilka dni

mam jasny blond kiedys dekoloryzowalam wlosy i nie zmylam zelu, czy lakieru jakies takie badziewie, specjalnie brudne wlosy mialam, zdekoloryzowaly sie na zielono..inten sywny zielony kolor..miejscami..myslalam ze umre :D zachodza dziwne reakcje chemiczne..moj fryzjer mi tez naopowiadal..farba moze sie nierowno polozyc..cokolwiek nieumyte wlosy to tez naturalna ochrona dla farbowanych wlosow i skory glowy...ale gdy sa czyste nic sie nie stanie ..kolor bedzie intensywniejszy ...to wszystko

Gość czasem farbując włosy
dodaję do farby odrobinę zwykłego oleju roślinnego np słonecznikowego, włosy się wtedy tak nie wysuszają, nie przesadz jednak z jej ilością, dodaj maksymalnie 1 łyżeczkę i dobrze wymieszaj z farbą

Gość czasem farbując włosy
fakt kolor farby może wyjśc dziwaczny jeśli przedtem farbowało się włosy mieszankami ziołowymi np henną albo używało jakiś płukanek ziołowych ja kiedyś farbowałam włosy na blond mieszanką ziołową z nagietka, rumianku i korzenia rabarbaru z sokiem cytrynowym, w efekcie miałam zgniłozielony odcień włosów nigdy więcej naturalnego rozjeśniania włosów