Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasr

wszystko przegrałam

Polecane posty

Gość fasr

Porzucił mnie chłopak, z którym próbowałam stworzyć związek. Gdy mnie zaczęło zależeć, stwierdził, że mi nie zależy na bliskości z nim, bo nie okazywałam mu żadnych swych uczuć. Uświadomiłam sobie po rozstaniu, że jest dla mnie bardzo ważny. Nie potrafię się z tym pogodzić, od dwóch tygodni żadnego kontaktu ze sobą nie mamy. Psychicznie jestem w tej chwili bardzo słaba, może wręcz wpadłam w depresje. Przez to zrezygnowałam z podjęcia pracy i idę na coś organizowanego przez urząd pracy. Straciłam ambicje, ponieważ gdy facet starał się o mnie, ja się oburzałam i nic dla mnie nie było ważne poza szukaniem pracy i zamartwianiem się o to, nie ważne było to, że starał się mnie wspierać, otrzymywał nawet za to ochrzan. Nienormalna widocznie jestem :( Teraz okropnie żałuje a za późno jest bo się nie odzywa ani słowem do mnie.

Gość dsfd
moze napisz cos do niego.skad wiesz ze za pozno.uszy do gory!!! bierz tel do reki i to juz.skoro piszesz ze zalezalo mu na tobie to nie wierze w to ze w ciagu 2 tyg. o tobie zapomnial

Gość fasr
Niestety, przegrałam walkę o niego. Ujawniłam mu swe uczucia, zdaje się, że je olał.

Gość dsfd
nie przesadzaj.to jest tzw. ich cholerna meska duma.moze napisz mu czy jest jeszcze szansa aby odbudowac to co miedzy wami bylo bo nie chcesz aby wasza znajomosc znikla jak rosa na slocnu ;-) zobacz co odp a wtedy bedziesz mogla sobie zrobic zalobe po nim i dac sobie czas na wyleczenie ran...

Gość dsfd
a spróbowalas w ogole zawalczyc o niego????

Gość dsfd
albo napisz tak: moje serce jest nispokojne.marzy leka sie... wypytuje mnie o tysiace spraw a w nocy nie pozwala spac kiedy mysle o tobie ;-)

Gość dsfd
napisz: w nocy nie pozwala zasnac kiedy mysle o tobie... itd

Gość dsfd
albo przez ciebie wiem ze milosc jest ubostem... ze pozada tego czego nie posiada... moze sie przelamie posludz mu troche tak jak on kiedys tobie

Gość kwassss
Taaa napisz. Zobaczysz jak momentalnie przejdzie Ci depresja , jeśli Ci nie odpisze. Nie pisz. Skoro Ty ostatnia pisalaś więc zrobiłaś krok.

Gość dsfd
jak nie odp to dopiero wtedy depresja przejdzie.wolalabym juz napisac niz zyc ze swiadomoscia ze milosc przeszla mi kolo nosa a ja nie mialam dosc sily na jedno slowo jeden gest czy jednego sms -a .

Gość kwassss
Przecież napisala, że ujawniła uczucia.

Gość dsfd
ale ciekawe co miala na mysli piszac "ujawnilam uczucia"

Gość kwassss
No ujawnić to znaczy ujawnić.

Gość dsfd
on kroki tez do niej robil i to wielokrotnie.a moze chce zeby teraz cierpiala tak jak on kiedys... niech wiec napisze i niech ten ktos sie ujawni i czy godzien jest czasu jaki chce mu poswiecic

Gość dsfd
no chyba nie napiasala "kocham cie " co

Gość dsfd
ja zawsze jestem na szybkim wyjasnianiem spraw.po co katowac sie nawzajem...

Gość fasr
że tęsknię, że bardzo mi na nim zależy, że brakuje mi rozmów z nim. Zaproponowałam mu nawet spotkanie, by porozmawiać ale po tym zamilkł. A taka długa cisza nie jest podobna do niego. Więc przegrałam :(

Gość dsfd
przestan. daj mu ochlonac. przemyslec.nie badz w goracej wodzie kapana... ja juz koncze prace do jutra

Gość kwassss
Ujawiniła uczucia- to znaczy, że facet wie co Ona do Niego czuje. Nieważne w jakiej formie- wie. A jeśli to prawdziwa milość to nie przjedzie koło nosa.

po przeczytaniu tytułu, myslalem ze to wynużenia kobiety, ktora wróciła z kasyna :P

Gość kwassss
Ciekawe, bo ja od razu wiedzialam w czym rzecz. Chyba pójdę przegrać wypłatę, nie będę mieć niezdrowych skojarzeń :P.

no właśnie :) powinnas patrzec pozytywniej na świat, a nie tylko o dołujących kaffowych tematach

Gość fasr
Może faktycznie jestem w gorącej wodzie kąpana, ale tak bym nie chciała się niepotrzebnie łudzić, że odezwie się i że zechce ze mną porozmawiać. Wydaje mi się, że wszystko co mogłam w tej sytuacji, to zrobiłam. Pozostaje mi tylko się pogodzić z jego decyzją.

Gość kwassss
A może wygeneruj jakąś własną? Decyzję znaczy:).

czekajcie... a moze autorka miała do przegrania cały kurs angielskiego na CD i juz skonczyła przegrywać? :P

Gość fasr
Moja byłaby sprzeczna z jego decyzją, na to wskazuje jego zachowanie. Nie mogę walczyć o coś co zdaje się - jego zdaniem - jest skończone. Może faktycznie potrzebuje czasu, ale dla mnie milczenie oznacza koniec :(

Gość kwassss
Albo dyskografię Moloko. Ja zamierzam sobie przegrać- byłoby jak znalazl.

Gość kwassss
Nie myśl , że to koniec. 2 tygodnie to naprawdę malo czasu.Głowa do góry. :)

a co to jest Moloko? ale jak przegrasz to zakładaj temat "wszystko przegrałam" :)