Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaarocin

kochanka żonatego

Polecane posty

Gość jaaarocin

Poznałem fajną dziewczynę, zabawna, miła i do bólu szczera. No właśnie. Powiedziała, że miała kiedyś żonatego kochanka, ale się wstydzi całej akcji. No ale dla mnie to trochę niesmaczne i nie wiem, czy mnie kiedyś nie walnie w rogi i jaką będzie partnerką. Jak uważacie: zaufać jej czy nie? Trochę mnie to męczy

Gość walnie w rogiaż miło

Gość daj jej szansę
przecież to nie ona zdradzała żonę i pewnie jeszcze głupia była mu wierna zawrócił jej w głowie - a teraz to ona już czasu nie cofnie tak na prawdę to ona w tamtym związku było krzywdzona

Gość i pewnie bardzo się w tobie
zakochała skoro ci to tak szczerze i ufnie powiedziała

Gość jaaarocin
Nie ma związku? No ale to chore - być z żonatym gościem. To jest w pewnym stopniu złamanie zasad. Boję się jak daleko ona jest w stanie się posunąć? NIe chcę w przyszłości zostać jeleniem.

To pewnie zależy od Twojego systemu wartości...choć z drugiej strony różne głupstwa robimy i źle by było gdyby nas ktoś przekreślał z powodu jakiegoś minionego błędu.

Gość może na początku
nie wiedziała, że jest żonaty... powiedział jej po czasie, gdy już się zakochała:( i trudno jej było odejść..., ale już nie ma go w jej życiu, bo postanowiła nie być masochistką... ja tak miałam:(

Gość Ju...
Uwazam tak samo jak Klaudka.;)

Gość Ka-ti-a
Ja bylam kochanka zonatego przez krotki czas - na szczescie. Sama zerwalam te znajomosc. Wstydze sie tego i zaluje bardzo. Nigdy wiecej bym czegos takiego nie zrobila. Powiedzialm o tym we wczesnej fazie zwiazku mojemu chlopakowi. tez czul sie z tym dziwnie, ale zrozumial. Jestesmy razem 3 lata i nie zdradzialm go i nie zdradze. Ale pewnie nie ma reguly - jakie sa inne kobiety. Mysle ze jednak warto zaufac. Dodam, ze nie wracam pamiecia do tamtych czasow i nie gadamy tez o tym. Jest dobrze:)

Gość jaaarocin
dzięki za wypowiedzi, pozdrowienia!!!