Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiiiia

dzisiaj mi koezanka powiedziała że

Polecane posty

Gość katiiiia

jestem strasznie chuda(fakt jestem..ale ja sie nie odchudzam mam taką figurę od zawsze 46kg 165cm wzrostu)powiedziała mi tez zlosliwie że facet jak ma wybór kobieta z nadwagą czy taka niedowagą bez wahania wezmie tą z nadwagą...ona wazy przy tym samym wzroście 74kg....Myslcie że miała racje?A ja naprawde niemoge przyy c

Gość katiiiia

Gość 000000000999999999998888888877
powiedz jej ze wolisz być chuda niż spasiona i podaj takie epitety jakie wyś jej niby wytknęła np:boczki, grube uda a swoją drogą nie możesz przeżyć. co ty kurwa nie normanla jesteś

Gość sgdfg
no, jestes za chuda - wg wskaźnika BMI masz niedowagę. Twoja koleżanka natomiast lekką nadwagę

Gość a co myslicie 50 kg przy 168
cm?

Gość Szczepan...
Uwaga zaraz puszczę bąka!

Gość powinnas przytyć z 5 kg

ja tez sie nie odchudzam a waze 42 kg przy wzr.1.63 gdy bym sluchala wszystkich,ktorym sie to nie pdoba to bym zwariowala.przestalam sie juz przejmowac tekstami ze jestem za chuda i wygladam jak anorektyczka.

Gość takie wieszaki

Gość masz super wagę.
takie niskie dziewuszki to tylko drobniutkie, inaczej wygladaja jak pokraczne krasnoludzice czy hobbitki. A wskaznik bmi chyba płci nie uwzglednia, bo twoja kolezanka nie ma lekkiej nadwagi, tylko jest spasionym wielorybem. srednia waga dla tego wzrostu to ok. 50 kg.

Gość
Z nadwagą wybierze? A to ciekawe... Nie ma to jak baba której boki ze spodni wyłażą i stanik powoduje powstawanie wielce estetycznych wałków :o

Gość a to ciekawe
bo własnie mi mój facet powiedział, na pytanie o seks z poprzednią, że był gorszy bo była za chuda. :D

Gość dziewiąteczka
koleżanka jest z nadwagą i zadrości ci figury????????????

Gość beniusia
zazdrosci ci i poprawia sobie humor przy takim niskim wzroscie te jej 74 kilo to dużo i podejrzewam, ze ma ciało jak galareta

Gość Widocznie tobie
zazdrości, że jesteś szczupła. A swoją droga powinnas troche przybrac na wadze :-D

Gość gupia koleżanka
:P ja mam 170 cm i kiedyś ważyłam 64 kg, to nie wyglądało ładnie zazdrości ci pewnie, a facet z pewnością nie wybierze tucznika

Gość -Zielony
Jak wiadomo faceci wolą szczupłe, wysportowane, zgrabne dziewczyny(nie wychudzone i nie grube) i nic tego nigdy nie zmieni. Ale nie o tym chciałbym napisać, muszę zareagować na to co niektóre grubaski wypisują na forum lub na blogach. Z forum dowiaduję się że "facet nie pies na kości nie leci", no ok tak jest, i już grubaski cieszą się że facet woli grube dziewczyny od ich szczupłych koleżanek. Tak nie jest, absolutnie nie, facet nie lubi, podkreślam nie lubi się grubych kobiet, wierzcie mi. Ale nie lejcie na mnie jadem tylko dlatego że napisałem prawdę. Przestańcie się okłamywać, dobrze wiecie jak faceci patrzą i jak reagują na wasze szczupłe koleżanki. No właśnie doskonale o tym wiecie i tu pojawia się problem, jak zniszczyć psychicznie te wasze szczupłe koleżanki żeby uważały się za nieatrakcyjne i żeby zostawiły facetów w spokoju. Ciężkie zadanie, ale jest na szczęście forum gdzie można się bezkarnie poznęcać na pięknych dziewczynach, można powyzywać je od wieszaków, anorektyczek, szkieletów, wysuszonych tyłków, itd. Mam nadzieje że liczycie na do że wasze szczupłe koleżanki powpadają w kompleksy, bo jeśli zamiast tego liczycie na to że przekonacie facetów jakie to "anorektyczki"(czyt. zgrabne dziewczyny) są okropne, zimne, wiecznie niezadowolone to - no cóż, facetów nie przekonacie. Grubaski, takie wypisywanie głupot ma swoje konsekwencje, piszecie jakie to szczupłe dziewczyny są okropne i może dlatego nie chcecie schudnąć bo przecież te szczupłe dziewczyny są takie beznadziejne, niezadowolone itd. Jak schudniecie to będziecie właśnie takim we własnej ocenie "okropnym wieszakiem". Ale to nie wszystko, jak macie jakąś grubą koleżankę, to jeszcze pół biedy(nie wszystkie grube dziewczyny to zawistne wiedźmy , ale jak macie grubą koleżankę z którą wspólnie pastwicie się nad "wieszakami" to jak schudniecie to ta koleżanka was znienawidzi, będziecie dla niej tym paskudnym "wieszakiem" którego za wszelką cenę trzeba zniszczyć. A tak się lubiłyście... Poza tym myślenie że wraz ze wzrostem wagi przybywa radości i dobrych cech charakteru jest co najmniej... głupie. Jeszcze mógłbym dodać że to nie ładnie wyzywać osoby chore na anoreksję, to tak jakby śmiać się z kogoś kto ma raka. Wiem że chcecie zniszczyć te zgrabne dziewczyny, nie chodzi wam o to żeby robić sobie jaja z poważnej choroby, ale wyobraźcie sobie że jakaś osoba chora na anoreksję może te komentarze czytać. Wszystkim szczupłym dziewczynom życzę wszystkiego najlepszego, grubym dziewczynom też, przede wszystkim zdrowia i żeby udało wam się zrzucić nadmierne obciążenie w postaci tłuszczu. A tym wszystkim grubym dziewczynom lejącym jad na forum życzę żeby wam zady wrosły w fotel tak żebyście nie mogły wstać. Pozdrawiam.

Gość zielony - swietny text