Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siosiek

Dlaczego uczucia są czasem takie skomplikowane

Polecane posty

Mam problem. Zerwałam z chłopakiem z którym byłam przez pół roku,. był dla mnie cudowny pod każdym względem, ale nagle odżyły nagle uczucia do wcześniejszego chłopaka z którym byłam ponad 2 lata i zerwałam z nim.,???? prosze pomóżcie

Gość no i gdzie tu problem

bo tenm chłopak z kótrym byłam 0,5 roku chce żebym do niego wróciła,,,, i dlatego nie wiem co robic, i kótrą sytuacje wybrac....

a dlaczego zostawiaś tego z którym byłas od poł roku ?? za miły był dla ciebie ze go zostawiłas?

Nie, nie o to chodzi.... Chodzi o to ze poprostu wróciły mi uczucia i wspomnienia jakie dotyczyły tego drugiego chłopaka...

Gość a czemu....
a czemu zerwałas z tamtym po 2 latach? jakis konkretny powod?

Gość siosiek kontaktowalas
sie juz z bylym??

a znasz takie coś jak " nie wchodź dwa azy do tej samej rzeki..." ja tu nie widze zadneg oproblemu skoro bylo ci dobrze z jednym i wszystko było ok to nie rozumiem jak mozna zostawic druga osobe tak poprostu b onagle przypomniało sie o byłym....

Gość a czemu....
nio o widocznie nie kochasz go....

Gość foegmrogdfgb
jak mnie to denerwuje! "Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" - to nie znaczy, ze nie należy spotykać się z kimś, z kim już się spotykało, tylko, że każdy człowiek się nieustannie zmienia i siłą rzeczy nie bedzie taki sam jak wcześniej! Ja po roku rozstałam się z facetem, wrócilismy do siebie i jesteśmy już 3-ci rok razem od powrotu, planujemy ślub. Jak się ma siłę przezwyciężać trudnosci, pracować nad wzajemną miłością, to wszystko się uda. Też mi powtarzano, że nie 'odgrzewa' się związku, a jednak daliśmy sobie szansę, pracowaliśmy i teraz wiem, ze gdybym tych ludzi posłuchała zrobiłabym największy błąd w swoim życiu - straciła miłość życia. Tak więc, nie powtarzajcie ludziom, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, bo po 1-wsze, nie o to w tym przysłowiu chodzi, a po 2-gie - mogą posłuchać i przegapić swoje szczęście..

Tak to jest, gdy dzieci bawia sie w doroslych. Oczywistym jest, ze te twoje 'milosci' to jedna wielka sciema.

Gość roz bawiony
zapewne nie kochasz ani jednego ani drugiego

Gość karolinaaaaaa
nastepna idiotka na cafe.... ACHTUNG!!!! ACHTUNG!!!