Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilniczka

Czy można odstawić tabletki w połowie opakowania?

Polecane posty

Gość pilniczka

Zaczęłam brać drugie opakowanie, dziś mam wziąć trzecią, czyli nawet nie połowa. Mój stosunek do chłopaka zmienił się o 180 stopni, z dnia na dzień prawie. Mam takie masakryczne wahania nastroju, że żyć się odechciewa. Może to wina tabletek...więc czy takie nagłe odstawienie nie będzie jakimś szokiem...? Jezu, jestem na granicy zerwania z nim 😭

Gość lamia555
na początku sie usiądź i sie spokojnie zasnanów czy twoje problemy z chłoapkiem wynikają z Twojego,,wahania nastroju" czy po prostu cos sie nie układa...jeżeli to drugie to nie sądze że to wina tabletek. A jeżeli chodzio odstaiwenie obojętnie kiedy to zrobisz, ale pamiętaj że jak odatawisz to nie jesteś zabezpieczona wogóle. pozdrawiam

Gość pilniczka
Miałam wątpliwości co do tego związku, to fakt, ale zaczęło być bardzo dobrze i nagle trach. Jestem przerażona, bo nie chcę go stracić...

Gość lamia555
Tabletki chyba nie mają tutaj wpływu. Masz wahania nastroju bo masz zmartwienie, a w takich okolicznościach rozchwianie emocjonalne jest całkiem normalne i zrozumiałe( ja jak miałam z chłopakiem jakies problemy to nawet ze zmartwienia gorączki dostawałam, różnie organizm reaguje na stresy). Pamiętaj w każdej chwili możesz odsawic pigułki, ale nie rób tego zbyt pochopnie. Potem może byc różnie. Życze szybkiego porozueminia z lubym:)

Gość pilniczka
Ale między nami nic się nie zmieniło, nic złego nie zaszło. To mnie po prostu tak nagle naszło...co za syf, ech.

Gość pilniczka
Zwalczę to paskudne uczucie, choćbym miała sczeznąć ;)