Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda_111

Potrzebuje pomocy...

Polecane posty

Mam 15 lat, podczas gdy wszystkie moje przyjaciółki miały już dziesiątki chłopaków, ja cały czas jestem sama. Każdy mi mówi, że to taki wiek i w ogóle, ale według mnie wiek tu nie ma znaczenia tylko raczej wygląd... Mam 175 cm wzrostu i ważę 75 kg. Ogólnie nie jestem pięknością. Ostatnio spodobał mi się brat chłopaka mojej najlepszej przyjaciółki. Od początku coś się nie zgadzało, spotkaliśmy się parę razy i ciągle powtarzał że nie szuka dziewczyny. Każdy mi mówił, że się za mało staram, ale nie byłam jedyna, bo jego \"ex\" dziewczyna też się do niego dobierała więc było mi ciężko tym bardziej, że wiedziałam, że podoba mu się ktoś inny ,,zupełnie z innej bajki\". Wczoraj się dowiedziałam że wrócił do swojej \"ex\". Czy ja jestem normalna czy powinnam coś zmienić? Nie wiem, schudnąć? Chce po prostu znaleźć chłopaka... Proszę o jakieś rady... Bo nie mam z kim o tym pogadać :(

ciężko znaleźć kogoś kto "nie ma swojej bajki". ale póki co najlepsze wyjście to nie wkręcać się w bajki innych. zanim kogoś ...wiesz... upewnij się że nie ma żadnych innych dziewczyn. na pewno są gdzieś tacy ludzie :-) powodzenia :-)