Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HETMAN SOBIESKI

ZAGADKA! Kto rozwiąże będzie genialny

Polecane posty

Gość wiazazanka
a wiecie, ze ta zagdaka zadawana jest psychola, kto na nia odpowie poprawnie podobmo ma sklonnosci psychopatyczne

Gość Hetman Sobieski
1. chlopak , ktorego spotkala na pogrzebie swojej matki byl chlopakiem jej siostrz i zrobila to z zazdorsici 2. ma nadzieje, ze chlopak zjawi sie na kolejnzm pogrzebie

widze ze zgadliscie, a teraz niespodzianka dla tych ktorzy trafili :O Miała nadzieje, że ten chłopak znowu pojawi się na pogrzebie. Jeżeli odpowiedziałeś prawidłowo znaczy to, że rozumujesz jak psychopata...!!! Ten test został stworzony przez słynnego amerykańskiego psychologa i pozwala weryfikować potencjalnych zabójców. Wielu seryjnych morderców odpowiedziało prawidłowo na to pytanie. Jeżeli odpowiedziałeś/aś błędnie lepiej dla Ciebie. Jeżeli ktoś z Twoich przyjaciół 'odgadł odpowiedź' sugeruje trzymać się od niego z daleka.

przeciez juz pomarancza odpowiedziala, abila bo miala nadzieje ze sie znowu pojawi na pogrzebie

Pewna dziewczynka uważnie przypatrywała się pewnemu przedmiotowi. Trwa to 12 godzin. Początkowo prawa część przedmiotu jej zainteresowania jest gruba, z czasem robi się coraz cieńsza. Odwrotnie lewa strona - najpierw cienka, później staje się grubsza. Pytanie: Co robi dziewczynka?

Gość Hetman Sobieski
heh, po prostu jestem na piatym roku psychologii, na cwiczeniach musimz rowiazwac podobne zadania

a ja napisalam o tym podejsciu psychopatycznym, tylko mi sie literki w nicku poprzestawialy

Gość ukochany Kołobrzeg
ten chłopak to psychopatyczny morderca - najpierw zabija matke tej dziewczyny, a potem razem z dziewczyną zabijaja innych - w tym siostrę dziewczyny :) wiem - nie jestem normalna :P ale mordercy bardzo często pojawiają się na pogrzebach swoich ofiar ;)

Gość Hetman Sobieski
obserwuje slonce?

Gość uppp
czyta ksiażke :P

Gość Hetman Sobieski
czyta ksiazke, na pewno !!

etam za duzo.. jak dziewczynka mala a ksiazka gruba to w sam raz ;)

Gość Hetman Sobieski
prosimy o nastepna!

Gość goscinnie...
pomozcie nam... ostatnie godziny zostaly, prosze.. mam duza prosbe! wejdz na www.krakvet.pl/forum zarejestruj się, wejdz w forum na: sklep www krakvet pl i tam jest ankieta: głosowanie na luty ktore schronisko otrzyma pomoc. PROSZĘ,.... zagłosuj na schronisko w GŁOWNIE. jesli to dla Ciebie nie jest duzy problem, prosze, zaglosuj. schronisko w GŁOWNIE jest bardzo biedne i jesli wygra glosowanie dostanie bardzo duza pomoc (duuuuzy zapas jedzenia dla podopiecznych) od krakvetu. psy i koty nie beda juz wiecej glodowac. z gory dzieki jesli pomozesz.

Gość balalabanba
no to jaka odpowiedz??

Odszyfruj poniższe tajemnicze pismo. Jest to liścik miłosny chłopaka do przyjaciółki. Masz na to najwyżej 5 minut: ŁREJCPC CPKX! SKUBG FR EKGDKG WR ER RF FCYPC EJEG EK SRYKGFBKGE: ŁREJCO EKG!!! WYRL CFCO

kolejna ;) Na podstawie kilku danych z życia i działalności pisarza odgadnijcie jego imię i nazwisko. A oto dane wypisane z życiorysu pisarza: * Syn administratora majątku urodził się w 1847 r. * Jako 16-letni chłopiec wziął udział w Powstaniu Styczniowym. * Posiadał wybitne zdolności do matematyki i nauk przyrodniczych. W Szkole Głównej studiował oprócz ukochanej matematyki także psychologię, logikę oraz dzieła treści filozoficznej. * Szkoły Głównej nie ukończył z braku pieniędzy. * W 1872 r. w charakterze prostego robotnika wstąpił do fabryki Lilpopa i Raua w Warszawie. * Samodzielne prowadzenie dziennika "Nowiny" skończyło się niepowodzeniem. * Dwa razy wyjeżdżał do Galicji, krótko przebywał w Wiedniu, kilka miesięcy spędził w Niemczech, Szwajcarii i Paryżu. Pytanie: O kim mowa? (mi udało sie od razu ) ;)

Gość pokyjoka
takie zagadki sa nie ciekawe

Gość pokyjoka
:))