Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MKKT777

CZY WIDZIAŁYSCIE KIEDYŚ TAK PIĘKNĄ KOBIETE NA ŻYWO ZE WAM DECH ZAPARŁO??

Polecane posty

Gość MKKT777

kiedyś siedziałam na korytarzu na uczelni i była jakaś grupa osób, które oprowadzano po uczelni i właśnie ta dziewczyna tam była. najpierw zobaczyłam ją w tłumie i uderzyła mnie jej uroda - po prostu piękna, potem jak podeszli bliżej to zobaczyłam, że ma króciutkie powykręcane ręce i dłonie. no ale z taką twarzą i jeszcze długimi czarnymi włosami to pewnie mogła mieć facetów na pęczki

Ja pamiętam jedną jak czekała na konsultacje. Była w mini. Dziewczyna bardzo piękna i przy okazji najpiękniejsze nogi jakie w życiu widziałem. Jadła czekoladki. Jedną położyła sonbie na jednej z nóg, bliżej kolana. Ugryzła kawałek i znowu tam położyła. Człowiek był jak zahipnotyzowany.

Gość MKKT777
na jaką konsultacje ?opisz jak wygladala??blondyna czy czarna?opisz ją ..ciekawa jestem co ci sie tak spodobalo jeszcze oprócz nóg..hehe

Gość to ja powiem nieskromnie
:))🖐️

Gość to ja powiem nieskromnie
jestem wysoka,blondynka z włosami do pasa,niebieskie oczy,długie smukłe nogi,namietne usta,ładne piersi rozmiar 3,smukła kibic itd:))

Nie wiem na jakie konsultacje. To było w sąsiednim budynku - socjologii. A ja czekałem do dziekanatu. He, moja pamięc do twarzy jest słaba. Ale wrażenie jakie na mnie zrobiła, pamiętam. Podobnie jak jej wyraz trwarzy i oczu (pamięc empatyczną akurat mam świetną). Miała coś w sobie wzniosłego. Wtedy lekki grymas znudzenia, jakby długo czekała. Była brunetką . Z jej twarzy i nóg emanowała jakaś cielesna doskonałość. Perfekcjonizm. Hmm, dla robiła wrażenie z innego świata, bardziej tego telewizyjnego. Dlatego jakby była okazja to bym chyba nie zagadał. Bo ja z tego świata zwykłego, masowego. (ps: pewności siebie mi nie brakuje ;-) ale tu była wyjątkowa sytuacja

Hej ! Ale bardzo podobna (tyle ze o piękniejszej twarzy) spytała mnie się kiedyś o pewien adres. BYła bardzo miła. Bardzo piękna twarz, uśmiech. Na począrtku trochę mnie zamurowało (bo - jak w przypadku poprzedniej - wrażenie ze ze swiata tv). Ale była tak miła, że super było z nią zamienić słowo. He, kumpel przeszedł i zobaczył że nią gadam. Jakby oczy miały mu wyskoczyć a powieki odpaść :D

Gość Koneser towaru
Brunetki są zdecydowanie najlepsze.

No akurat ja mam szcególne zamiłowanie do rudych. Oczywiście tych ładnych. Takie budzą we mnie jakieś erotyczne najdziksze instynkty. Niedawno taką widziałem w tłumie. Jakby nagle wszyscy przestali istnieć i przemykali niczym jedna masa. A w koncebntracji tylko ona. Wiem, rodem z filmu :-D zabrakło jeszcze powiewających włosów w zwolnionym tępie :-)

Gość MKKT777
a w jakim miescie to bylo ?

Gość MKKT777
w jakim miescie studiujesz ?ciekawe w jakim to miescie są takie ladne laski ..hehe

Gość niacyna
Zyciowe osiagniecie faceta78, rozmawial z piekna brunetka:O

Gość niacyna
* :D

niacyna Moja była miała blond włosy, szczupłą sylwetkę, średni biust (bliżej dużego). Komercyjny typ urody . I zawsze przyciągała wzrok facetów. Uwielbiałem współne spacery ;-) Ale mimo wszystko my tu piszemy o takich jak z innego świata.

Gość niacyna
A czy moja wypowiedz o tym swiadczy?

Gość american pie
było tego troche;) mnóstwo zajebistych lasek widziałem na uczelniach UJ AP ASP AE no i wreszcie na rynku w krakowie,kilka razy też na przystanku mpk mowie tutaj o "boginiach" bo takich zwyczajnie ładnych jest w sumie całkiem dużo;)

Gość qten
A czy te boginie mialy piekne twarze czy po prostu zajebista figure, ktora wyeksponowaly? Podejrzewam, ze to drugie, bo faceci czesto nie widza nawet twarzy laski, a juz twierdza, ze jest piekna.

Gość kkgh
zgadzam sie qten

żeby mi aż dech zaparło to nie, ale widziałam parę naprawdę ślicznych dziewczyn Ale za to raz w życiu dosłownie(!) zapomniałam o oddechu jak zobaczyłam pewnego faceta;)...Był idealny,po prostu ziszczenie moich marzeń o perfekcyjnym mężczyźnie, w dodatku inteligentny...Szkoda, że już go raczej nie spotkam :(

Gość ddddddddupdea
facet 78 ale piszesz, tak jakby w wygladzie figura była wazniejsza od twarzy;)

Gość ddddddddupdea
ja widziałam, ostatnia taką jedną w lustrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)hehe

Gość
CHOLERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEN TEKST W PIERWSZYM POŚCIE!!!! TO MOJE WŁASNE SŁOWA Z INNEGO TOPIKU NA OGÓLNYM 😡 JAKIM PRAWEM KTOŚ UŻYWA MOICH SŁÓW??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA

przepraszam za offa poświęć 5 min swojego życia dla ZWIERZĄT! głosowanie tylko dziś do godz. 0.00! cytuję Pro Equo: Do końca głosowania na Krakvecie została już tylko godzina! Proszę o Wasze wsparcie na żarełko dla psów. JEDEN GŁOS MOŻE ZMIENIĆ WYNIK. Jak to się robi? A tak 1. wchodzisz na stronęwww.krakvet.pl 2. wciskasz link Forum 3. wciskasz link Rejestracja 4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat” 5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”; 6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link; 7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości” 8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło; 9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości 10. wciskasz „Forumwww.krakvet.pl Strona Główna” 11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep" 12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-luty 2008” 13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Sandra Koćmiel Pro Equo i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Gość kkgh
masz rozdwojenie jazni ..

Gość ja tez widzialam

Gość ja też widziałam
mieszkam we Francji i nie uwierzycie pewnie ale widziałam na żywo z odległości 2 metrów tak piekną kobiete ,że mnie zatkało.była chyba bez makijażu .miała rozpuszczone długie włosy niefarbowane..byla naturalnie piękna ..wyglądala jak jakieś zjawisko..wiecie o kim mówie ??? ANGELINA JOLIE..szla z dziećmi..do dziś każdemu sie chwale w pracy i wszędzie ,że mialam szczęscie ją zobaczyć na żywca..i przekonać sie jak wygląda naprawde..więcej takiej kobiety pięknej jak ona nie widziałam nigdy !!!! możecie sie smiać ale dla mnie to było tak wielkie przezycie ze widziałam angeline ze poprostu miałąm ciary..do tamtej pory tylko o niej czytać mogłam..i założe sie ze zadna z was i zaden z was nie miał okazji widziec jej na żywo !! pozdrawiam