Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota rybka36

ja cie kocham a ty śpisz

Polecane posty

Złota rybka, teraz wejdż do preferencji i zmień hasło na inne, na swoje.

z handrą i złym samopoczuciem to jest tak, ze trzeba od niej odwrócić uwage. Ja swoją skupiłam na szukaniu czarnego koloru :) ale do głównego tematu powróce....... :)

rybka też rodzaj żeński, tylko mniej oporów ma. Dobrze dedukujesz. Inteligentny Herakles?????? Wraz z siła idzie rozum???? No prosze?????

A taką uszczypliwość stosujesz tylko w stosunku do mnie, czy do wszystkich ?

Trzecią dobę już nie śpię i to nie jest normalne. Pierwszy raz mi się to zdarza i nie znam przyczyny. Kupiłem sobie środki nasenne, ziołowe, fakt, ale silne i nic mi nie pomogły. Troszkę pijany się zrobiłem i to wszystko. Męczę się teraz. Serce ledwo mi bije i nie mogę zasnąć.

Późna pora jest, więc wybacz moją niedyspozycyjność umysłową , w kwestii rozpoznania tak skomplikowanego tekstu jak poniżej....... wrrrrrróóóóóćććććć ........jak powyżej.................................. znany mi jest ten tekst, aczkolwiek stan mojej śwadomości jest daleki do rozpoznania, ponieważ póxna pora i fakt konwersacji z mieszkańcem Olimpu, przytłumiła takową :)

Herakles, ty jak Syzyf tkwisz na posterunku. Nie dorastam wam do pięt, wiec ide spać. Ten temat miał dotyczyć czegos powaznego........ czegoś co sie rozmyło........ dzięki