Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc tego

ludzie jestem zalamana

Polecane posty

Gość mam dosc tego

mam wloski na piersiach, nie sa to 3 wloskiwokol brodawek jak zwykle pisza tu dziewczyny..mam je miedzy piersiami i na piersiach, sa ciemne, miekkie, ale widoczne. nawet jest mam za duzo testosteronu, czy jest to choroba zwiazana z jajnikami to ze srony estetycznej nic nie da sie zrobic, nie moge sie ich pozbyc.nie daje mi to spokoju, ciage tym mysle. czuje sie beznadziejnie, jak ja moge sie ich pozbyc? przez nie nigdy nie bylam z zadnym faceem, bo sie po prostu wstydze.kiedys w akcie despercaji wyrwalam je pasta curowa:O porobily mi sie ranki, na szczescie pozniakly ale wloski oczywiscie sa, odrosly, no bo jakby inaczej? :(

to sprawa zaburzen hormonalnych i tylko w ten sposob mozesz sie ich pozbyc na stale, bylas u lekarza? odpowiednia terapia napewno pomoze

Gość mam dosc tego
ale jesli to zaburzenia horomonalne i zaczne brac hormony to juz bede musiala je brac zawsze, a jak przestane to problem wroci. dodatkowo troche sie obawiam hormonow, ze namiesaja w mooim organizmie.moja znajoma po hormonch przytyla jak dynia i teraz nie mze schudnac..a odtwila je ponad 2 lata temu..

Gość włosy albo leczenie
wybór należy do ciebie :classic_cool:

Gość mam dosc tego
no wlanie to nie jest takie latwe, jak sie wam wydaje.znalalm to wczoraj:"Niestety w przypadku nieprawidłowego owłosienia często leczenie hormonalne nie przynosi oczekiwanych efektów kosmetycznych – wtedy jedynym ratunkiem pozostaje laserowe usuwanie włosów."

jezeli jest to dla ciebie taki ogromny problem jak piszesz to idz do lekarza, dostaniesz odpowiednia kuracje a hormony odpowiednio dobrane pod kontrola lekarza sa bezpieczne. jest to z tego co wiem jedyna mozliwa droga zeby pozbyc sie tego problemu, to sie nazywa chyba hirusytyzm

Gość mam dosc tego
tak, przejde sie do lekara, bo jets to dla mnie problem.. no zobaczymy czy jestem chora, czy po prostu "taka moja uroda" dzieki za zainteresowanie...

napewno nie jest taka Twoja uroda tylko jest to zaburzenie ktore przy odpowiedniej terapii da sie zlikwidowac