Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa do dzis

pomocy, 10 staz malzenski i...

Polecane posty

Gość do szczesliwej
TRZYMAJ PION, teraz jestes tylko TY i zawsze juz tak bedzie, ZOBACZYSZ, przezylam TO, smieci do kosza i do przodu, nawet gdybys byla z nim to juz dla Ciebie ten czlowiek nie bedzie istnial, bo nie warto poswiecac uwagi komus kto okazal sie draniem, BADZ EGOISTKA, zyj tylko dla siebie, miesiac juz za Toba moze jeszcze dwa i nowe ZYCIE PRAWDZIWE, ale bez niego, z nim to tylko NIEPEWNOSC i nic wiecej. Tylko TY sie liczysz na niego nie zwracaj uwagi, ignoruj to go najbardziej zaboli. ZYCZE DUZO SZCZESCIA i dobrego zycia bez niego TWOJEGO MEZA JUZ NIE MA i juz go nie bedzie NIGDY, nawet gdy z nim zostaniesz to juz bedzie ktos inny, ale nie on a przeciez pokochalas SWOJEGO MEZA nie obcego faceta ktory klamal, niby ta sama osoba , ale dla Ciebie juz OBCA. Przezyjesz ten KOSZMAR jak wiele z nas, ja tez nie jestem pierwsza i ostatnia i ZYJE po tym koszmarze Ty tez bedziesz zyc i napewno lepiej bo bardziej swiadomie. GLOWA DO GORY, zobacz jakie piekne jest ZYCIE.

Gość podniose ...
. czytam ze smutkiem i ciekawoscia, mam nadzieje ze rozwod bedzie szybki i krwawy - a rozszarpanym falszywym lisem mezus :o 🖐️

Gość nie tak szybko
krwawe rozwody są dobre na chwilę, wszelkie zemsty też - z autopsji wiem że szkoda własnych nerów- najlepiej jak najszybciej zakończyć ten etap w życiu i starać się zacząć od nowa - przez chęć zemsty tkwimy w przeszłości- bardzo gorzkiej przeszłości - a po co to komu?

Gość i ja sie ...
to historia wielu, wielu kobiet niestety w takim stanie bedziesz jeszcze dlugo, ale on sie skonczy i rozpoczniesz nowe zycie trzymam kciuki

Gość adaaaaaaaaaaa
nie pytaj gdzie byl Bóg tylko dlaczego wlasnie w Twojej rodzinnie zagoscil szatan

Gość hiehiehiehiehiehiehiehiehie
adaaaa to słaby ten wasz bóg, że szatan go tak łatwo przepędził :O

Boga nie okresla sie takimi miarami Bog we wszystkim ma swoj cel...

Gość Szczęśliwa co
u Ciebie??

Gość szczesliwa pomoz mi prosze
mam ten program ale nie wiem jak na nim zmieniac date bo mam logowanie tylko z dzis a moj maz siedzial na necie wczoraj gdzie tam sie zmienia date? bo nie ja nie widze :o

Gość dezdemmonia
musisz obok kliknaci cvi sie daty rozwina :)

Gość dobrze ze
i..podnoszeeee

Gość Szcześliwa co tam
u Ciebie? odezwij się

Gość lajbkugdbxfcnhb 10uhy76
Skoro dziewczyna nie pisze pewnie nie ma nic ciekawego do powiedzenia! A sepy czekaja, glodne sensacji!

Gość mskooollll
cyt.:ku*rwe odwetowa "No i bóg pisze się z małej litery" To zalezy kto pisze, dla mnie Bog ZAWSZE z duzej!

Gość podnoszeeeeeeee
autentycznosc wydruu mozna sprawdzic, a jesli ma haslo to niech posa w sadzie i sedzia sam se sprawdzi

Gość jyg65ed5 rtujkp/
podn...

Gość szczesliwa od dzis
Witajcie, nie pisze bo czekam na pierwsza sprawe, wtedy bede mogla wam napisac, w tej chwili zajmuje sie tylko i wylacznie moim interesem, z mezem sie nie kontaktuje, nie odzywam sie, nie odpowiadam na telefony, nie chce, bo moglby to pogorszyc wszystko, jestem na dobrej drodze do powrotu do tzw normalnosci pozdrawiam was serdecznie

Gość ywana
Pozdrawiam.Staraj sie,staraj ze wszystkich sil aby powrocic do "normalnosci".To oczywiscie trudne bo jaka to normalnosc skoro cale Twoje zycie przewrocone jest do gory nogami ale jezeli bedziesz chciala to zbudujesz sobie inny swiat,lepszy...Wiec..do gory glowa bo tylko tak mozna isc do przodu.Z pochylana nisko glowa stoi sie w miejscu..

Gość ywana
P.S.Jezeli zdecyduje sie kiedys napisac o sobie na ktorej ze stron kafeteri to obiecuje Ci ze znajde sposob zeby Cie o tym powiadomic.

Gość szczesliwa od dzis
Ywano pozdrawiam Cie, dzieki bede czekala

Gość szczesliwa od dzis

Gość uppppppppppppppppp

Gość gratuluje
Szczesliwa od dzis, jak sie czujesz? Moze jakis urlop?

Gość szczesliwa od dzis
witam wszystkich serdecznie nie zgladalam tu, tzn nawet nie wlaczam netu, po prostu rzucilam sie w wir pracy, mama mi pomaga i jakos leci, zapomnialam o wszystkich smutkach, czuje sie swietnie niecale 2 tygodnie i sprawa, boje sie owszem, ale wierze, ze pojdzie szybko i gladko moj maz kurwiarz, podobno, wiem od znajomych, zapuscil sie, wyglada jak 7 nieszczesc i jest bardzo nieszczesliwy, hmmm czyzby nikt mu obiadkow nie gotowal i tylka jak chce nie nadstawial jestem na przerwie, musze leciec do sklepu, bo mama jest sama, zajrze troszke pozniej a rozpisze sie po 1 sprawie buziaczki dla wszystkich Ywano co slychac???????????????????????????????????????????????

Gość do szczesliwej
Jestes WIELKA tak trzymaj.

Gość szczęślkiwa
powodzenia