Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9mieesiac

czy czop moze odchodzic cześciami??

Polecane posty

Gość 9mieesiac

no wlasnie sie tak zastanawiam, dzisj zauwazylam troche galaretki, wczoraj tez troche wyszlo??czy tak ma byc?

Gość szambonurek
moze

To oznacz ,ze juz niedlugo bedzie dzidzia!!!!U mnie przez dwa dni czop sie odklejal.

Gość 9mieesiac
:D

Gość 9mieesiac
tak wogole to wydaje mi sie ze ginekolog mi go naruszyl bo po badaniu wieczorem mialam akie malutkie pasemka krwi no a wczoraj ta galaretka i i dzisaj tez troche-sama nie wiem... ech bede czekac:) z gory dziekuje

Mi przy pierwszym porodzie czop odszedł w całości o 1 w nocy a o 9 rano juz miałam synka. Przy córce właśnie odchodził mi po kawałku , pierwszy kawałek zabaczyłam w sobotę , codziennie trochę odchodził , poplamiałam a urodziłam dopiero w czwartek ( za 5 dni)

Gość akitaki
czop przeważnie odchodzi "częściami", są fragmenty gęstego śluzu...itd.

przy pierwszym dziecku nawet nie wiedzialm co to czop ,odszedl w trakcie porodu ,przy drugim dziecku odchodzil dwa tygodnie ,codziennie po malym kawaleczku:) nie stresuj sie :)

Mi tez tak odchodził po kawałku. Urodziłam po 3 dniach od pierwszego \"kawałeczka\" ;) Życzę zdrowego bobasa i lekkiego porodu!

ja też urodziłam po 3 dniach od momentu jak zaczął odchodzić i u mnie tez zaczęło sie po wizycie u ginekologa... czyli chyba już niedługo, trzymam kciuki:)

napewno to sprawka lekarza.ja mialam dokladnie to samo tylko szybciej.Zdazylam zejsc z fotela jak poczułam a pozniej zobaczylam to \"cos\" na udzie.Tydzien pozniej urodzilam.

Gość 9mieesiac
:D matko, juz nie moge sie doczekac:D dzieki dziewczyny:D jestem gotowa na wszystko:D

9 misiac zycze powodzenia w najblizszym czasie zobaczysz swoje malenstwo ja tez bym tak chciala:)