Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika_22

Wstydze sie, ze mam rodzicow nieudacznikow

Polecane posty

Gość Marika_22

Nic w zyciu nie osiagneli - tylko male 38 metrowe mieszkanko w starym bloku. Nie maja wyzszego wyksztalcenia, mature robili jak ja bylam mala. Ponadto jak slucha sie ich pogladow, to najlepiej zapasc sie pod ziemie. O malo co przez nich nie poszlam na studia, bo studia sa \"dla glupkow\", a ja mialam isc do pracy. Poszlam, ale ze studiow nie zrezygnowalam. Tylko jak slysze za kazdym razem docinki typu inteligent mlot czy inne, to chce mi sie plakac

Gość wspolczuje twoim rodzicom
takiej corki :O

współczuje rodzicow,niejeden by sie cieszył,ze jego dziecko ma ambicje i chce cos w życiu osiagnąc. a moze po prostu Ci zazdroszcza, bo sami nie mieli tyle szczescia?Dorastali w innych czasach? Moi rodzice maja wyższe, a jak ja w liceum przeżywalam bunt, ze nie pojde na studia bo po co mi to-bardzo dlugo mi tłumaczyli i w koncu sie przemoglam. Nie jest Ci lekko. Ale pomysl,ze nie zawsze rodzice maja racje. Trudne to ale prawdziwe.:)

niestety rodziców sie nie wybiera. Rob tak, żebyś ani ty ani twoje dzieci nie musiały wstydzić sie za ciebie. A ludzi w wieku twoich rodziców już nie zmienisz :(

no, sorry, ale jak słysze,ze "studia sa dla głupków" to nie mam watpliwosci kto jest tym głupkiem.:O

Gość FDBHADSJHNF
ci którzy napisali że nieudała im się córka mają chyba niedorozwój um ysłowy

ja sobie nie wyobrazam ze mialabym sie wstydzic za rodzicow!!!!!! moi rodzice tez sa starsi.. tez nie rozumieja wielu rzeczy i tez rzucaja takimi tekstami - ale w zyciu by mi nie przeszlo przez mysl ze sie ich stydze!!!!! nawet jak glosno wyrazaja dziwne opinie - jak glosno mowia "wiejska gwara" - to moi kochani rodzice i nic tego nie zmieni!!! dzieki nim jestem na swiecie i mam dla nich gleboki szacunek!!!! dlatego uwazam ze jednak w Twoim przypadku to z Toba cos nie tak:O

ja rozumiem ze sa menelami... pijakami.... no to jeszcze rozumie ze mozna sie wstydzic ale pisac ze sa niudacznikami bo maja male mieszkanie???? i nie maja wyksztalcenia?????? a Ty sobie zdajesz sprawe jak oni ciezko mieli w mlodosci????

Gość nie zrozumieja bo teraz
liczy sie tylko ped ku kasie... I najwazniejsze to to, by sie moc czyms pochwalic ;)

Gość jakby nie miala
to przynajmnej moglaby powiedziec, ze "starzy zgineli w wypadku w swoim nowym BMW" :)

Gość galla anonima1
Ja zaczynam wstydzic sie mojego ojca, bo mimo iz jest bardzo inteligentny, to kompletnie nie zwraca uwagi na ubior. Wyglada po prostu strasznie, co ja mam zrobic?