Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spuścizna

Ostrzeżenie!!! Mogłam mieć pamiątkę na całe życie

Polecane posty

Gość Spuścizna

Spuścizna Chcę opowiedzieć moją przygodę, żeby ustrzec kobiety przed późniejszymi konsekwencjami:O Wszystko zaczęło się miesiąc temu, zostałam zaproszona na urodziny kumpla. U niego na przyjęciu wypiłam 4 piwa bo wódki nie trawię Ok. 21 godz. Planowałam samotnie pojechać do domu. Jednak na końcowym przystanku wysiadłam bo zaczęło mnie suszyć. Weszłam do speluny na piwo (wypiłam jedno duże). Tam było bardzo mało ludzi to mi nie pasiło. Postanowiłam udać się do innego pubu. W knajpie do której zawitałam była super atmosfera, wielu młodych podchmielonych dżentelmenów, tańczące pary na potańcówce Zamówiłam kolejny browar tym razem mocny butelkowy (6 z kolei). Z racji ciasnoty musiałam się przysiąść do stolika samych facetów. Byli bardzo mili, przystojni, kokieteryjni, jeden z nich był właścicielem zajefajnych tatuaży. No i zaczęło się zapoznawanie… Później pocałunki z jednym z nich Następnie znów nowo poznany adorator postawił mi piwo (to już 7). Po jakimś czasie zaczęła mi się gadka plątać. Czymś zdenerwowałam mojego amanta i on wyszedł z spelunki trzaskając drzwiami Nie pamiętam czym go tak rozzłościłam? Zostałam sama przy stoliku Po paru minutach dosiadł się do mnie pewien starszy gościu. Jak zwykle postawił mi browca (ostanie 8). Niestety w trakcie spożywania piankowego napoju urwał mi się film… Nad ranem byłam bardzo mocno zaskoczona. Wylądowałam w łóżku z nieznajomym. Na początku leżąc tyłem do niego myślałam, że to koleś poznany na początku popijawy. Okazało się, iż źle myślę. Jak się odwróciłam twarzą do niego zauważyłam obcego, przeciętnej urody faceta a ja koło niego byłam w stringach, biustonoszu i bluzce. Zajarzyłam, że wczoraj za dużo wypiłam i urwał mi się film. A może on mi rozpuścił w kuflu dragę gwałtu. Tego to się już nigdy nie dowiem. Pytam się go jak ma na imię i takie tam inne bzdury. Okazało się, że ma ok. 45 lat, 2 dzieci, żonę którą często zdradza:O Gadam mu, że mi się film urwał. Wreszcie zapytałam się: co między nami zaszło? Mówił, że strasznie brykałam, będąc z nim w pubie kupił mi jeszcze jedno piwo (czyli 9), po drodze raz zebrało mi się na torsje, idąc do jego chaty w krzakach zaczęła się już jazda bez gumy, sex był ciągle bez prezerwatywy i spuszczał mi się do środka, byłam demonem sexu…Słysząc to ogarnęła mnie panika! Trzeźwa nigdy bym bez gumy się nie sexiła i jeszcze do tego z obcym fiutem. Dopiero teraz uświadomiłam sobie jakie będę ponosić konsekwencje (choroba weneryczna, ciąża, napiętnowanie przez społeczeństwo, bezdomność, HIV itp.). Miałam cholerne szczęście (głupi ma szczęście) bo rzekomo podczas okresu nie można zajść w ciąże mając regularne cykle. Więc w ciąży nie byłam, weneryk mnie ominął, HIV też Jestem prawie w siódmym niebie tak się cieszę, że nie zaciążyłam. Apeluję do wszystkich kobiet lubiących się zabawić nie bądźcie naiwne tak jak ja. Uważajcie, ponieważ możecie nie mieć tyle szczęścia a potem przyjdzie wam płacić całe życie za jeden wpadkowy błąd:(

Gość aleeeeeeevbjkml
ales tu kuewa gupia była/jestes

Gość ja imprezowalam dosyc ostro
ale nie pozwalalam panom stawiac mi drinkow, zawsze trzymalam swoje napoje w dloni i nie spuszczac ich z zasiegu wzroku, poza tym nigdy nie upijalam sie do nieprzytomnosci, a w efekcie nigdy nie wyladowalam z kolesiem dopiero co poznanym w lozku, nawet swiadomie. No ale moze twoje ostrzezenie przyda sie glupiutkim panienkom, bo szanujaca sie dziewczyna wie kiedy dochodzi do granicy i mowi passe

o matko chyba nie można byc aż tka debilką !!!! i ty sie jeszce tu chawilsz kobieto pomysl wypijasz 9 piw i zarywasz SAMA do jakis typków których nie znasz i tobie sie to podoba to żes sie sam o to prosiła ty nie ostrezgasz ty sie prosiłas by cie jakis struch przeleciał :P:P

Gość agatkaaa78
smieszna jestes...i glupia!! jak mozna po imprezie isc samej do baru ?to juz mowi samo za siebie!! wiadmo ze tam sa sami napaleni kolesie!! i jeszcze sie chwalisz ze tyle piw wypiłas?szkoda mi ciebie naprawde ja na twoim miejscu w ogole bym sie do tego nie przyznawała?i jeszcze jedno przed czym nas ostrzegasz?my nie jestesmy głupie zeby tyle pic i chodzic po barach samotnie!! ale gratuluje odwagi podzielenia sie swoją głupotą zmien myslenie!!

wydaje mi się, że ona sobie zdaje sprawę z tego że głupio zrobiła więc po co te durne komentarze?

Gość agatkaaa78
po to zeby jej to uswiadomic bardziej!! i głupio to malo powiedziane a jakby trafiła na jakiegos debila co by jeszcze jej krzywde zrobil??no brak słów

autorka zrozumiala swój błąd, mysle ze wyrzuty sumienia byly straszną męczarnią, więc nie rozumiem po co te wasze komentarze? :O lubicie kopać leżącego, prawda? :O

wydaje mi się, że gdyby przeczytała taką historię przed tym wydarzeniem to też na pewno by napisała że 'my nie jestesmy głupie zeby tyle pic i chodzic po barach samotnie' a co do tego ostrzegania, to moim zdaniem są osoby które o takich 'niebezpieczeństwach' nie wiedzą i jeżeli ostrzegło to choć jedną osobę to opisanie tego miało sens...

Gość szambonurek
a pozniej dziwic sie z kad biorą sie samotne mamusie

Gość letnie wyprzedaze
a skad ona wie, ze nie ma zadnej choroby wenerycznej? Niektore choroby weneryczne ujawniaja sie po kilku latach. Badanie na obecnosc wirusa HIV trzeba zrobic 3 razy w dluzszych odstepach czasu, zeby moc jednoznacznie stwierdzic, ze jest sie zdrowym. Poza tym mogl ja ktos zgwalcic, pobic, zabic. Jak dla mnie to oan nadal nie do konca jest swiadoma tego, ze skutki swojej upojnej zabawy jeszcze moga wyjsc na jaw

wydaje mi się, że ona sobie zdaje sprawę z tego że głupio zrobiła więc po co te durne komentarze?

Gość to prowokacja..
:D Nie mozna byc az tak durnym przeciez :D

Gość szambonurek
mozna byc az tak glupia babą?

Gość fdkkakkak
Po co te komentarze? Bo a lasencja pisze tak, jakby najadła się powiedzmy czekoladek i bolał ją brzuch, więc: ostrzeżenie nie róbcie tak! No i od jutra będzie się odchudzać. Nie będzie i obawiam się, że nie rozumie w ogóle, co zrobiła. Dla niej to niejaka normalka wżłopać 9 piw i upić się na umór. Tudzież dosiadać się do pbcych facetów w barze. Suszyło, ją, więc koniecznie kolejne piwo w przydrożnym barze. Sorry, ale dla mnie to zachowanie małej kurewki, która ostrzega sobie podobne.

a mnie zastanawia, w jaki sposob konsekwencja przypadkowego sexu jest bezdomnosc? :D

z toku pisania widać że autorka chyba dalej nie zdaje sobie sprwy ze swojego wyczynu .... wydaje jej sie ze to nie jej wina tylko faceta

Gość agatkaaa78
debilizm.....

Gość najpierw lepiej
sama siebie uswiadom chyba nie ma na swiecie glupszej od ciebie dziwko!!!!!!!!!

Gość Ty chyba na głowe upadłas ..
TO CIEBIE NIE MIAŁ KTO UŚWIADOMIĆ DZIEWUCHO !!!!!!!! po imprezie sama wlazłas do knajpy i to na bani ...to czego sie spodziewałas ...i co mieli o tobie pomyslec ci faceci ?! ...przylazła i sama sie prosi :O

Dobrze ze to forum anonimowe bo inaczej by Cie ukamienowali. Nie rozumiem czemu tyle ludzi reaguje tak agresywnie -przeciez to was nie dotyczy-zachowala sie jak idiotka to bedzie ponosić tego konsekwencje i tyle i tylko ona nie wy. Nie trzeba na nią dodatkowo najeżdzac bo nic wam do tego. Zero kultury w wypowiedzi swojej opinii-az sie niedobrze robi. Opowiedziala swoją historie i dobrze moze inna dziewczyna sie zastanowi zanim zrobi to samo.

Gość taaa jaka ty naiwna jesteś
choćby miliony takich tematów powstało ,to nic to nie da ... głupia laska i tyle ...:O

Gość gość
ciekawe czy weszli ci w kakaowe oczko haha

Gość gość
Meliniara i jeszcze sie dziwi ze ja obcy facet przelecial

Gość gość
Ciesz się że wylądowała s w łóżku z chłopem a nie że zgwałciło cię i pobiło pięciu pijanych zwyrodnialców. Ty chcesz w ten sposób zajść w niechciana ciążę potem urodzisz i twój konkubent będzie to maleństwo bił i znęcał się nad nim