Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myssia14

narkotyki-opowiadanie

Polecane posty

Gość Myssia14

Piszę opowiadanie na konkurs. Jestem w 3 klasie gimnazjum ale nie mam właściwie zielonego pojęcia o narkotykach z jednej strony dobrze z drugiej nie za bardzo. Właśnie tematem opowiadania jest" Narkotyki i ja" . chciałabym zrobic to na zasadzie historii wielkiej miłości w której chłopak poddał sie temu nałogowi.. który miałby objawy których nie rozpoznawałabym bo nie znam się na tym, ale wiedziałabym że coś jest nei tak. Zakończeniem była by śmierć spowodowana zażywaniem narkotyków albo kolidująca z chorobą chłopaka o której bym nie wiedziała albo np przedawkowanie czy coś.. Czy możecie mi napisać coś na temat różnych popularnych lub mniej narkotyków i objawach zachowaniach? Z jaką chorobą mogłabym to połaczyć? Tylko prosiłabym coś od siebie.. bo w necie niby jest dużo ale nic przekonującego :)

Gość glizda glizda
nie pisz o czymś, o czym nie masz żadnego pojęcia. 🖐️

Gość racja nie pisz o tym
o czym nie masz pojęcia.|Wybierz inny temat na opowiadanie:)Jeśli jednak nie zmienisz tematu to poszukaj coś w google o narkotykach.Jest baaaaaaaaardzo dużo stron o dragach,na pewno coś znajdziesz.