Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka 0123

panowie - chcecie panią róbcie na nią

Polecane posty

Gość malwinka 0123

Nie jestem materialistką ja tylko stwierdzam fakt :-p Chcesz mieć fajną niunię to postaraj się, nie bądź minimalistą Dziewczyny lubią pławić się w luksusie, jadać dobre rzeczy a nie jakieś pseudo z marketów :-o

Gość sfade
zgadzam sie .A ty chcesz miec bogatego faceta to bądz modelką , bo przecietniara to raczej nie ma szans

Gość
Na takie średniowiecze to tylko dziewice mogą liczyć. Ale tylko te z posagiem :p

Gość malwinka 0123
oczywiście tytuł ma też związek z pissingiem i scatem podczas seksu :-)

Gość teleankieter z vyborgu
Ale ja nie chcę fajnej niuni. Fajne niunie zostawiam dresom z Otwocka i Grójca. Ja chcę mieć inteligentną dziewczynę z zamiłowaniem do turystyki, z którą mogę jeść kanapki z konserwą turystyczną mięsną na szlaku Rakoń-Wołowiec. Zresztą tam - chcę... Mam taką :-) 🌻

Gość karolina skads tam
a ja mam pytanie-a czy Ty malwinko cos w zamian temu swojemu facetowi tez oferujesz?czy tylko jestes biorca?

Gość malwinka 0123
oferuję moją piczę i usta jak piczę :)

Gość karolina skads tam
nie mialam na mysli seksu-ale rozumiem ze po prostu nic poza tym do zaoferowania nie masz? jesli nie to kiepsko z Toba bo jest mnostwo rzeczy ktorymi okazuje sie milosc-czyli cos sie DAJE OD siebie. Radzilabym Ci sie zastanowic nad soba

Gość malwinka 0123
nie mogę się zastanowić, bo mam skarłowaciały mózg :-o

Gość karolina skads tam
no tak-czemu mnie to nie dziwi;/ dobrze ze przynajmniej masz samokrytyke :classic_cool:

Gość kierowca TIRa
nie powinna również robić na pana inaczej pan nawet nie raczy wyjąć penisa z gatek :-)

Gość marlut
te.kierowca z bombowca.

Gość kierowca TIRa
:-D

Gość marlut
teleankieter-bravo.gdzies ty się uchował????????

Gość marlut
mój mąż też kierowca.nie z bombowca ,ale ze scanii.

Gość marlut
a ja mam koleżankę która ma kochanka od kilkunastu lat ,kupił jej samochód i mieszkanie.nie musi mu prac skarpetek ,gotowac itp.a ja mam chłopa i bide klepie.

Gość marlut
i co lepsze?

Gość zagrypiona
miałam kiedys takiego chłopaka, który był strasznie dziany, ja mimo, ze pracowałam to nie zarabiałam tyle ile on chciał, żebym na siebie wydawała tzn na ciuchy, fryzjera , tipsy itd.On zarabiał 5 razy tyle ile ja. I bardzo mnie to drazniło kiedy mówił mi , że powinnam sobie kupić to albo tamto , nielicząc sie z tym , ze przecież musze płacić w pierwszej kolejności rachunki. I pokazywał mi jakie kozaczki ma tamta dupa, a jakie futerko temta, jakie szpilki...no więc mu kiedys wypaliłam " chcesz mieć panią to rób na nia " i myślę , ze to właśnie o to chodzi w tym przysłowiu, a nie o to , ze lalunia jest pusta i nieustannie wydaje. Oprócz tego był też strasznym centusiem. Na szczęście go zostawiłam. Dziś jestem z facetem o niebo zamozniejszym i najciekawsze jest to , że to on sam bez niczego daje mi pieniądze ( a nawet nie DAJE tylko przesyła na konto) w celu" Kochanie, kup sobie cos ładnego" . Z drugiej jednak strony, skoro mam chodzić z nim na spotkania, to przecież nie powinnam ubierać się w te same ubrania.