Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

Imie Iweta, Iwetka czy Jowita? Prosze o opinie

Polecane posty

Gość alikjaaa
imiona tragiczne :P ale z dwojga złego lepsza Jowita

Jowita....hmmmm znam dwie i musze przyznac ,ze mam zle skojarzenia a Iweta----oryginalne

Ja znalam tylko jedna Iwete:) Wiem, ze to imie jest rzadkie i w moim miescie to juz na pewno:) Myslicie ze nie bedzie odbierane jakos dziwnie?

Gość gość
powiem tak.. kompletnie nie w moim stylu

Gość fdkkakkak
Owszem będzie. Głownie tak, że mamunia ma przewalone w rozumie. KIcz i pretensje to nie wiadomo czego.

akurat imiona nie są i w moim guscie- ale każda mama nazywa dzieci po swojemu- ale przperaszam cie bardzo nie boisz sie że będą prześmiewki- skoro juz się zaczynaja tu na forum- i to są ludzie dorośli a dzieci w tych sprawach są bardziej okrurne- a jak ci przezwa małą "kuweta" ?? szczerze mówiąc to odrazu było moje pierwsze skojarzenie

no tak ale w otoczeniu będziesz miala to samo- a dzieci dopiero potrafią dopiec- nie mają litości

Gość gość
ikeco do "kuwety" to ja pomyslalam dokladnie to samojest tyle fajnych imonekja np. chcialam dac synkowi Konrad ale jak pomyslalam... Kondziu, Koniu... o nie.. nie zrobie tego dziecku;)wiec jak bedzie dziewczynka to bedzie Maja a jak chlopczyk to jeszcze nie wiemy:)

ja absolutnie nie chcę nikogo urazić ale lepiej teraz wziaśc to pod uwagę niż jak juz będzie za późno

czasem lepiej dać dziecku baardziej popularne imię niz przesadzić - ja mam popularne imie- z kasią ci sie upiecze;) ale przynajmniej wiem że nie jedna ja służę do pieczenia;)- moje dzieci tez maja popularne imiona- przynajmniej jak kiedyś będą miał do mnie pretensję to sie wykręce że tak sie w danym czasie dzieci nazywalo;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ja znam Iwette

Gość ufliczka
może Kuwetka

a ja mam bardzo dobra kolezanke Iwete i bardzo mi sie podoba takei imie, jest oryginalne a nie udziwnione jak wszelkie angeliki i jessici:):) z Iwety nikt nigdy nie zartowal a znamy sie od dziecka :) natomaist mam kolezanke Oktawie i wszysyc dookola nie wiedziec zcemu sie z niej nabijaja i wolaja skoda:(:(

Rozmawialiśmy kiedyś w rodzinie na temat imienia Iweta. Każdy mial inne skojarzenia Dla mnie Iweta- laweta dla meza Iweta- kuweta dla kotków a dla mojej mamy Iweta- tapeta :) ogolnie niezbyt ladne imie. Jowita dużo dużo lepsze :) To czywiscie moje zdanie :)

Cholera nie przesadzajcie z tymi skojarzeniami. jaka kuweta???? to moze zamiast Ania bedziecie mowic Anal?czemu nie? skoro dorosli sie tak zachowują to dziwic sie potem dzieciom..:O

Daffodile zgadzam sie :) ja jestem Ania i swwego zcasu modne bylo pzrezywanie ania-bania itd.. przezylam :)

daff poprostu tak sie samo nachodzi na myśl i nie jest to jakies wyśmiewanie sie tylko pierwsze skojarzenie.

Gość opera
a trzeba by było zapytać o nazwisko bo czy Iweta Kowalska ,Czy Jowita Kowalska tak samo wprowadzają dysonans .

Daffodile Dzieki ze stanelas w mojej obronie, tak samo jest wiele innych imion, ktore mozna sobie kojarzyc, mi sie tam Iweta i Jowita podobaja, ktos pisal wyzej ze dalby na imie majka a ja powiem ze mi sie kojarzy majka dupodajka i co wy na to? Po drugie skad dzieci maja brac przyklad? Jak ktos ich nie potrafi wychowac to beda sie przezywac:D A to widac wlasnie po mamach na forum, ktore uwazaja sie za idealne

dobre dobre- ale w przypadku dziewczynki bez sensu- jako dziecko była jakubowska- potem fidziukiewicz a potem bochenko ;) przynajmniej moje bardzo banalne imię sprawdziło się w każdym przypadku

nie zmienisz dzieci- i nie wychowasz cudzych- licz się z tym- ale skoro ci się któreś podoba- to to twoje dziecko i nazwiesz jak lubisz

Gość paweklosssssssss
wiesz co takie imionka to prostytutki czesto przyjmuja....haha serio masakryczne sa

klakowska- nie bierz do siebie tego co piszemy- nie naśmiewamy się a wyrażamy swoja opinię a co do ostatniej wypowiedzi pomarańczy wiesz ile jest kurew o imieniu kasia, monika, basia itp??