Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggda__

Gdzie szukac znajomych?

Polecane posty

Gość maggda__

Wczoraj zdalam sobie sprawe,ze nie mam znajomych! Niby mam 3 znajome, ale jedna (super dziewczyna) wyjechala za granice a 2, ktore pzoostaly w Polsce sa delikatnie mowiac "niezyciowe". Wyciagniecie ktorej z nich do kina czy na pizze graniczy z cudem, a nawet nie graniczy co jest cudem. jedna moge zrozumiec , gdyz pracuje i jest zmeczona, ale 2 po prostu kisi sie w domu i nie wykazuje zadych checi do jakiejkolwiek aktywnosci innej niz wlaczenie komputera:( W zwiazku z tym mam pytanie gdzie mozna poznac jakis sympatycznych ludzi? Gdzie Wy poznajecie znajomych?

Gość maggda__
up

Gość Graf
Wystarczy rozejżeć się dookoła i napewno jakaś miła , sympatyczna osoba się znajdzie. Zawsze można wyść samotnie do baru i całkiem możliwe, że nie wróci się stamtąd samemu.

Gość maggda__
Rozgladam sie, ale niestey pracuje z duzo starszymi od siebie kolezankami, ktore maja rodziny i swoje zycie. Na studciach poznalam kilka fajnych dziewczyn,ale sa z roznych czesci Polski luyba sopedzaja wokny czas ze swoimi narzeczinymi/mezami. Nie wiem juz co mam robic., Chyba przespalama najlepsze lata swojego zycia:(

Gość gj3
Jak bedzie cieplo, idz do parku, kawiarni, na piwo...

Gość maggda__
Justyna, skad jestes? Ja jestem z poludnia Polski;)

Gość bluznisz Justynaaa
:D

Gość maggda__
Facetem nie pogardze:P chociaz jak na arziew chce spotkac jakas sensowna kolezanke. Tylke lat stracilam na te 2 znajomosci i sa to totalne niewypaly. Domatorki do extremum:(

Gość maggda__
Justyna-szkoda:(

Gość gj3
Justyna, jestes less? :D

Gość maggda__
Dlaczego les?:D ja nie ejstem les, a chce po prostu spotkac jakas fajna znajoma;)

Gość gj3
a zakladajac, ze masz kolezanki, jak chcesz spedzac czas? puby, kino, dyskoteki?

Gość gj3
"Dlaczego les? ja nie ejstem les, a chce po prostu spotkac jakas fajna znajoma" sadzac po tym zdaniu "A tam, tak to można tylko mnóstwo facetów poznać. A na co komu facet - lepsza koleżanka." :P

Gość maggda__
Puby, kino, dyskoteki- wszystko:P Jak na razie do kina chodze sama lub z kuzynem [jestesmy fanami tych samych filmow;)], a na dyskoteki z bratem i jego narzeczona. Czuje sie troche jak 5 kolo u wozu, ale nie stoje im nad glowa tlyko sama ruszam na parkiet;)

W Internecie poszukaj. To narzedzie szatana :D, ale czasem kogos wartosciowego mozna znalezc.

Gość maggda__
Przez internet szukalam,ale znajdowali sie tylko faceci i to watpliwego zdrowia psychicznego;)

ja nie szukam przez net.. wogóle nie szukam.. może się sami znajdą:D

Gość maggda__
okolice Katowic;)

śląsk górny to jakiś popularny ostatnio jest:D

Gość maggda__
Zaluje teraz,ze nie poznawalam w liceum i na studiach innych osob, tlyko trzymalam sie tej mojej "przyjaciolki":( Zawsze byla inna - nie uznawala jakichkolwiek wyjsc, bo "szkoda kasy". Nie moge jej obwiniac, bo widzialam,ze jest dziwna a jednak kontunuowalam ta znajomosc:O glupia glupia glupia ja:O

Gość maggda__
na stydiach poznalam cudowna osobe, ktora stala sie moja pokrewna dusza. Zupelne przeciwnientwo tej mojej "przyjaciolki", ale niestety po zakonczeniu studiow wyjechala za granice do pracy i teraz widzimy sie tylko 2 razy do roku:( jestesmy caly czas w kontakcie internetowym i jest to prawdziwa przyjazn, tlyko,ze na odleglosc:(

Gość gj3
a co, zonaty taki swiety? :D

Gość maggda__
Ja akurat nie kolegoewalam sie z facetami, bo zawsze sie ich balam/wstydzilam;) a teraz kiedy przestalam to jest za pozno, bo faceci w moim wieku nie szukaja juz kolezanek tylko dziewczyny;)

Gość maggda__
Nawet sie osttanio spotkalam z takim czyms, ze chlopak prosto z mostu powiedzial mi,ze jestem super kumpela, ale on nie potrzebuje juz kolezanek, tlyko dziewczyny i tak sie znajomosc zakonczyla;)

Gość Graf
Okolice Katowic? ;) A można wiedzieć w którą stronę od Katowic ? ;)

Gość maggda__
w prawa;)

Gość Graf
No to z leksza nie ta strona ;) Ja okopałem się na dole ;)

Gość maggda__
Zawsze wlansie nie te strony:P;)