Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się bardzo pomocy

Podcięcie wędzidła wargi górnej

Polecane posty

Gość Gość123
Ja włąsnie ściągnęłam aparat i jest bosko. Nosiłam 14 miesięcy i miałam DAMONA.Leczę się w UNIDENT UNION we Wrocławiu Na pierwszej konsultacji Pani Doktor powiedziała mi, że maksymalny czas to ok 16 miesiecy, a wcześniej byłam u kilku ortodontów, gdzie mówili mi, że minimum 2 lata. A tu taka niespodzianka. Gabinet w jakim sie leczyłam moge polecić bez zastanowienia. Tam macie gwarancje na leczenie w tak krótkim czasie, poza tym jest bardzo ładnie.

Gość E_dycia***
Ja miałam ten zabieg robiony wczoraj. Najpierw stonatolog wział taka wieeelka szczykawke i mnie długo kuł. Puzniej czekał az znieczulenie zacznie działac. Zaczał mi podcinac to wedzidło, troche bolało. Puzniej wział nic i załozył mi szwy. Zabieg był drogi bo az 200 zł. W drodze do dom zakrwawiłam 4 chusteczki, gdy zeszło mi znieczulenie warga okropnie zaczeła mnie bolec, wziełam jakiej srodki przeciwbulowe. Całkowicie po jakis 2-3 godzinach warga i wedzidło przestały mnie bolec. Teraz nie moge sie zbytnio smiac bo mnie szwy bola, a stomatolog powiedział ze za trzy tygodnie szwy powinny mi wypasc. Chybacie nie zniecheciłam ?