Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smurfetkaa

czy on ma mnie juz dośc?

Polecane posty

Gość smurfetkaa

woli spędzac weekend z kolegami niz ze mną:( fakt ze od jakiegos czasu prawuie wszystkie weekendy spedza;ismy razem ale jakis zły sie zrobił,złosliwy:(

mam to samo:( najlepszym roziwązaniem jest totalne olanie go!!! ja sie bedzie chciał spotkac to mu odmów, powiedz ze masz już plany, ja już tak zaczęłam robić.

Gość smurfetkaa
ustalilismy wczesbniej ze sie zobaczymy w srode... nie wiem czy olac czy tylko przełozyc pare dni tzn lekko zlac i zobaczymy

Gość smurfetkaa
faktem jest tez ze jestem bardzo gruba ze spodnie prasuje na ulicy walcem

napisz ze przepraszasz ale nie bedziesz mogła sie z nim w środe zobaczyc, nie pisz dlaczego, nie odpisuj mu odrazu. jak sie zapyta dlaczego, to mu odpisz ze masz coś do załatwienia, albo prztjeżdza do mnie koleżanka, której dawno nie widziałam. Ja robie tak samo, bo inaczej sie facet po prostu tobą znudzi jak będziesz na jego każde zawołanie

Gość Dokładnie nie bądź
na każde jego zawołanie, nie czekaj ciągle na niego ... On musi wiedziec, że ty masz tez swoje zycie ...

Gość fetta
hej.j tez mysle ze powinnas odmowic to spotkanie w srode.niech mu to da do myslenia.moj facet tez wyszedl dzis do kumpla.u mnie ciezko odmowic nastepne spotkanie bo mieszkamy razem.i wogole dzis mam dola bo sie poklocilismy.i pwenie niedlugo go zostawie bo mnie juz szlag trafia z tym facetem...jakos sie nie mozemy dogadac ostatnio.