Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co ma wątpliwości

Odpowiedzcie proszę

Polecane posty

Czy jeśli zajdę w ciążę i nie będę o tym wiedziała, powiedzmy że to będą pierwsze tygodnie i weznę np. jakieś tabletki na przeziębienie np. Gripex czy aspirynę czy to może mieć zły wpływ na dziecko?

raczej nie. dziecko nie odzywia sie wtedy przez cialko zóltkowe i takie rzeczy do niego nie przenikaja. pozatym o 2 tygodniu ciązy to już się raczej wie :)

W \"drugim tygodniu ciąży\" to się dopiero czeka na miesiączkę ;) Niemniej nie powinno to zaszkodzić :)

to w sumie zalezy od dlugosci cykli :) masz racje chemical :)

Dzięki, pytam dlatego, że kumpela się dowiedziała o swojej ciąży dopiero w 6 tyg. wcześniej nic nie podejrzewała i papierochy paliła. Dlatego tak się zastanawiałam jak to jest jak się np. kobieta przeziębi a nie wie, że jest w ciąży i bierze jakieś tabletki na przeziębienie. Serdeczne dzięki

Gość i nic dodać
nie zaszkodzi

oj wiele kobiet nie wie i zażywa rożne rzeczy - ja jak byłam 1 raz w ciąży- to: myślałam ze mam zapalenie pęcherza to wzelam furagin;) potem zaczęły bolec mnie piersi- co często sie u mnie zdarza to wzielam antybiotyk;) mały urodzil sie zdrowy. do głowy mi nie przyszlo ze to ciąża- staralam sie ponad rok i nic wiec straciłam nadzieje

ja dowiedzialm sie w 2 miesiacu dopiero i szalam na weselu i popilam troche i nic maly zdrowy jak ryba!

ja sie dowiedzialam o ciazy w 9tyg , lelarz potwierdzil w 12 :p i przez ten caly okres bralam leki na przeziebienie, a ze bylo mi nie dobrze :p i myslalam, ze cos zjadlam to pilam averne albo inne dziadostwo, ktore mialo mi pomoc. Dzieciatko zdrowe, dobrze sie rozwija..choc jeszcze w brzuszku