Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ponętna_kobietka

zakochana bez wzajemności- banalne ale powszechne

Polecane posty

Gość Trochęzdenerwowana Trochęzła
wiadomo, że trzeba ale ludziom nie przychodzi z łatwością kontrolowanie swoich emocji, nawet tych prostych, a co dopiero kiedy chodzi o miłość. Wiem, że zrobiłam duży błąd, ale jak widać, nie jestem na tyle zimnokrwista, zresztą nie miałam pewności, że będzie jak będzie. Sama pewnie wiesz dobrze jak to jest, też na pewno odczułaś rozczarowanie kiedy chłopak z Tobą zerwał, czy kontrolowałaś emocje i przyjęłaś to ze stoickim spokojem? Myślę, że pewnie nie. ; )

Gość cokolwiekcokolwiek
:) nie byłam spokojna, ale te dwie historie nie mają jednak wspólnego mianownika.

Gość Trochęzdenerwowana Trochęzła
no dobra, masz rację ; p

Gość pech-zakoch.
ja jestem zakochana od 3 lat w chłopaku o rok starszym którego poznałam na karate a w dodatku który ma chyba 2 dziewczyny! błagam pomóz ktoś

Gość beznadziejna...
osobiście mam podobny problem... od ponad roku jestem zakochana w chłopaku 2 lata starszym... sytuacja beznadziejna, nawet nie robię sobie jakichkolwiek szans. Co więcej, poznałam go na wakacjach, ostatnio widziałam go na obozie ponad miesiąc temu a cały czas o nim myślę... nie potrafię sobie go wybić z głowy... przeżywam prawdziwe piekło :( cóż, przynajmniej mam jego zdjęcie...

Gość beznadziejna...
do: pech-zakoch. nie potrafię ci niestety pomóc, ale mogę ci dać radę: ciesz się każdą chwilą spędzaną z nim, bo nawet jeśli są to nieodwzajemniane uczucia, to chyba jednak przebywanie z nim sprawia ci przyjemność? jeśli jednak nie czujesz się beznadziejna, to po prostu do niego zagaduj, próbuj, może coś z tego wyjdzie...?

Gość Xnxx
ja tez sie zakochałam on ma 23 lata. jestopiekunem naszego zespoły takiego szkolnego ;) ja go kocham a on mnie niezauważa tylko z inyym osobami gada i robi sobie zdjęcia... pomózcie!

Gość oscar rosen
MIŁOŚĆ TO NIC INNEGO JAK REAKCJA NASZEGO CIAŁA NA bodźce BIOCHEMICZNE ORAZ CZYNNIKI FIZYCZNE ,WAŻNY JEST TEŻ NASZ STOSUNEK PSYCHOLOGICZNY I MIEJSCE JAKIE ZAJMUJEMY W HIERARCHI SPOŁECZNEJ ORAZ NASZ WYGLĄD ,PRZEBOJOWOŚĆ I STATUS MATERIALNY .JEŻELI JESTEŚMY WE WSZYSTKICH TYCH RZECZACH W SKALI OD 1 DO 10 NA 7 8 9 MIEJSCU TO MAMY DUŻĄ SZANSE NA POWODZENIE ABY UCZUCIE ZOSTAŁO ODWZAJEMNIONE 4 5 6 MAŁO PRAWDOPODOBNE ALE MOŻLIWE 1 2 3 NIE MA SZANS ,ALE UWAGA CHYBA JEST WYJĄTEK OD REGUŁY JEŻELI POSIADAMY 1 LUB WIĘCEJ TON ZŁOTA [PODAJE ZŁOTO BO TO WALUTA MIĘDZYNARODOWA I PONAD CZASOWA A ILOŚĆ JEST DOKŁADNIE PRZEMYŚLANA WARTOŚĆ NA DZIEŃ DZISIEJSZY TONY ZŁOTA PODAJE W USA DOLARACH 65672349742 USA] POZWOLI NAM ODNIEŚ SUKCES I ZMIENIAĆ NASZE OTOCZENIE JAK TYLKO NAM SIĘ PODOBA SIŁA TEGO ARGUMENTU JEST TAK OGROMNA ŻE OSOBA MAJĄCA W SKALI 1 MOŻE MIEĆ KAŻDEGO [Z WYJĄTKIEM LUDZI BOGATSZYCH LUB BARDZO ZAMOŻNYCH NA KTÓRYCH TEGO RODZAJU BODZIEC NIE DZIAŁA ALE W PRZYPADKU TEJ PANI NAWIAS NIE BIERZEMY POD UWAGĘ] KOGO SOBIE ZAPRAGNIE ,WIĘC DROGA SZANOWNA PANI POMYŚL NAD MIEJSCEM W SKALI ,ULOKUJ SIĘ SPRAWIEDLIWIE I SZCZERZE W NIEJ I PODEJMIJ DECYZJE CZY WARTO BYŁO TRACIĆ CZAS NAD TOM SPRAWOM W ŻYCIU NAJWAŻNIEJSZE PAMIĘTAJCIE SZANOWNI I ZACNI LUDZIE JEST TO ABY BYĆ ZAWSZE SZCZĘŚLIWYM ALE TYLKO TAK BY ABY NASZE SZCZĘŚCIE nie uszczęśliwiło DRUGIEJ OSOBY .

Gość pomarańczlala
Jak wyżej. Jestem zakochana bez wzajemności. I co teraz? :(

Gość pomarańczlala
Nie umiem zapomnieć na zawołanie. I "dla wszystkich" nie jest odpowiednim sformułowaniem w tym wypadku, bo nikomu się nie narzucam (tylko tutaj na lafe ;> ).

Gość pomarańczlala
Ale dla niego tak nie będzie lepiej. Nie zrobi mu to żadnej różnicy, bo on o tym nie wie. Jak mówiłam, zerwałam z nim wszelki kontakt.

Gość pomarańczlala
No wiem i jestem bardzo dumna i zadowolona z tej decyzji. Tylko ciężko tera ;/

Gość Gość.
Dlaczego to jest takie dziwne? Zakochujemy się w ludziach, którzy praktycznie nic nie powinni dla nas znaczyć, trochę czułości, spojrzenie, a serce wariuje. Nielogiczne. Ostatnio sama miałam taką sytuację. Kilka miesięcy pisania, nieprzespane noce, parę spotkań... Ku*wa, na końcu emocjonalny telefon gdzie mu powiedziałam i usłyszałam, że nie czuje tego samego... A, i udręka, kiedy widziałam go z inną. Po cholerę w życiu człowieka takie uczucie?! Czuję to jak słabość. Pie**ona nieśmiałość. Bo może miałam szansę, żeby to jakoś pociągnąć...? Tylko, nie miałam zamiaru latać za chłopakiem, a wyszło tak, że męczyłam się ze swoimi uczuciami, zupełnie odwrotnie...

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.