Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdobywanaaaaa

podziałał na moją wyobraźnię

Polecane posty

Gość przynudzacie dzieci

Gość all night long
a gupki niech ida spac bo im sily branie jutro i sie nedzny humor skonczy biedne to!! guupki.

Gość zdobywanaaaaa
hehehe...nie spociliście się przy tworzeniu tej twórczości ? chaotyczna i jakaś bezpłciowa....proszę się troszkę uspokoić, bo stres faktycznie zrobi wam bolesne dziury w żołądku...

idz się wysraj i wróć :D a kobietonie z UK nie pij wiecej bo cię jurgen prochow nie poza jutro :D ps skoro jestem taki choojowy to moze pokaze innym Twoje foty :P

Gość zdobywanaaaaa
all long....no dobrze...trzymaj się.. pozdrawiam też jeniferkę...i wszystkich normalnych ludzi...paaa

Gość buhahahahahahaha
juken ale wypociny tu wstawiłeś. Kręcisz jak nienormalny, brzydalu z pryszczami na dupsku i stojącym kutasiątkiem idź do tej, co ci dała kosza i na kolaaaanaaaa - bo inaczej bedzie z tobą coraz gorzej

Gość a pokaż choojozo
na zderowie te moje foty. i z bogiem moi drodzy, bo czas na mnie. przesz nie bede tu życia przegrywać z wami niedojdy. a ty pało żryj więcej, bo chyba żołądka ci do przeszczepu nie łoddam w razie zrakowaceń. kurwa, sam się strawisz niebawem. idź w pizduuuuuu

Gość JUKEN KSY KSYYYYY

Gość ty cieciu a propos moje foty
to mje nie widział w kucyku, hehe. k u c y k u. A tiiiiiii Kittyyyyyyyyy. Kociątko.

Gość SPOTKAŁY SIĘ NA TOPIKU
JAKIEŚ NIEPOROZUMIENIA Z INNEGO TOPIKU, I W TEMPIE ODRZUTOWCA WALCZĄ NA SŁOWA, NIE BACZĄC NA ICH BEZSENS

Gość ty uważaj bo z twoją
duszą poety bedzie krucho.

Gość no dobra nudziarzu
ciao bejbe, bo ponieważ się robi łzawo i ten, no, siakoś tak mało po chamsku. poprostu jesteś beznadziejny i tyle i wiemy o tym bardzo dobrze. ale....................................................................................

Gość zdobywanaaaaa
Dziś udało się ominąć jego towarzystwo...niech myśli, dlaczego nie podeszliśmy jak zawsze przedtem...