Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polipka

Czy wiesz że...

Polecane posty

Gość polipka

Wiedziałeś/aś, że..... Niemożliwe jest polizanie własnego łokcia? Gdy mocno kichasz możesz złamać sobie żebra? Gdy próbujesz powstrzymać kichnięcie naczynia krwionośne w mózgu lub szyi mogą pęknąć a Ty umarłbyś/umarłabyś? Gdy kichasz z otwartymi oczyma gałki oczne mogą zostać wypchnięte? Budowa ciała świni uniemożliwia jej spojrzenie w niebo? 50% ludności na świecie nigdy nie otrzymała ani nie wykonała telefonu? Szczury i konie nie mogą wymiotować? Założenie słuchawek tylko na jedną godzinę powoduje wzrost ilości bakterii w Twoim uchu o 700%? Zapalniczkę wynaleziono wcześniej niż zapałki? Kwakanie kaczki nie powoduje echa i nikt nie wie dlaczego? 23% wszystkich uszkodzeń kopiarek powodowanych jest przez ludzi, którzy na nie siadają aby skopiować swój tyłek? W swoim życiu, w czasie snu zjadasz około 70 insektów i 10 pająków? (Mmmmh!) Dokładnie jak odciski palców, odcisk języka jest niepowtarzalny? Ponad 75% osób, które to czytają będą próbować polizać swój łokieć? To jest naprawdę niemożliwe! I jeszcze coś: Gdybyś krzyczał/a nieprzerwanie 8 lat, 7 miesięcy i 6 dni wyprodukowałbyś / wyprodukowałabyś energię potrzebną do zaparzenia filiżanki kawy? Opłaca się? Orgazm świni trwa 30 minut. (W moim następnym życiu chcę być świnią) Gdy uderzasz głową w mur spalasz 150 kalorii. (Ciągle myślę o świni) Karaluch bez głowy żyje prze 9 dni zanim umrze z głodu? Niektóre lwy parzą się do 50 razy w ciągu dnia. (Mimo wszystko zostaję przy świni. Jakość przed ilością.) Motyle liżą swoje stópki. (To musiało zostać powiedziane, interesujące) Słonie są jedynymi zwierzętami, które nie potrafią skakać...... (I chyba dobrze) Kocie siki fosforyzują w ciemności. (Kto dostaje kasę, żeby coś takiego badać?) Oko strusia jest większe niż jego mózg. (Znam laski u których jest podobnie) Rozgwiazdy nie posiadają mózgu. (Takie laski też znam) Niedźwiedzie polarne są mańkutami. (No i??) Ludzie i delfiny to jedyne stworzenia, które odczuwają przyjemność z powodu sexu. (Hej! A co ze świnią???)

Gość dawaj jeszcze

Gość mmmmmmmmmmmmissss

Gość łódź-centrum
dobre:)

Gość polipka
a z tym łokciem, to od razu spróbowałam

zajebiste zazdroszcze swiniom :P bardzo zazdroszcze :O

Gość też po
Jak dla mnie połowa tych stwierdzeń jest brednią. A w każdym razie kicie siuchy nie fosforyzują w ciemnościach, to akurat wiem na pewno.

Gość ta najgorsza..
stare i oklepane...

Gość ta najgorsza..
a kwakanie kaczki powoduje normalnie echo. to kolejny urban legend, czytałam na ten temat referat naukkowy.

Gość i pamiętajcie że
FACET TO ŚWINIA:D :classic_cool:

ja bym sie oparła o ten guzik zeby sie nie meczyc wciskaniem :P malpce tez zazdroszcze piekna smierc a faceci sa swiniami z innego powodu :P

wlozenie zarowki do "jamy ustnej" nie sprawia problemu....zaczyna sie on dopiero jak chcesz ja wyciagnac :) .......... musisz jechac do szpitala

Gość i pamiętajcie że
no jak to. z tym orgazmem to prawda:P 1min z kobietą...29 podczas opowiadania kolegom przy piwie:D

no chyba ze tak ...to jeszcze dodaj ze faceci jak tak sobie opowiadaja to duzo koloryzuja zeby zle nie wypasc :P

Gość i pamiętajcie że
a że kolegów jest wielu to orgazm wielokrotny:P a co do rozgwiazy to nie kumam co jest tak wyjątkowego w jej braku mózgu:o

Gość ale starocie
czytałam to wszystko ze 3 lata temu na live journal. nawet te wstawki o świni byly identyczne :P

Gość i pamiętajcie że
aha a sporo niedżwiadków polarnych biegających u granic Rosji jest hemafrodytami:O wpływ odpadów radioaktywnych a co do robaków, jakiś czas temu było MALAGA TIKI TAKI I ROBAKI:classic_cool:

Gość ale starocie
a więc jednak :D🖐️

Gość i pamiętajcie że
coe nie zmienia faktu ,że wystarczy wkleić raz na jakiś czas i wszyscy mają obślinione łokcie:P

Gość polipka
To teraz o żarówce :D W Akademiku Medyka w Krakowie ludzie sobie normalnie chlali w pokoju, impreza, jest gites. W pewnym momencie ktoś już nieźle naprany mówi tak: Ej, a ciekawe czy taka żarówka to się do ust zmieści?. No i nie zastanawiając się długo wsadza sobie do gęby. Zmieściła się, ledwo ledwo, ale siedzi. Ludzie się śmieją, że fajnie itp. Ale w pewnym momencie koleś zaczyna robić jakieś rozpaczliwe gesty i macha, że nie może wyjąć. Ludzie się z niego śmieją, że niby sobie jaja robi, bo jak włożył to i musi wyjąć! Ale gościu widać mocuję się z tą żarówką już dłuższy czas i coraz poważniej to wygląda. Strach w czasz, szczękościsk z nerwów no i nie wyjmie. Zbić żarówki nie można, bo wiadomo próżnia to mu szkło pocharata całe podniebienie i gardło. Nie ma rady - jedziemy do lekarza. Zadzwonili po taxe, podjechała, wsiadają. Taksówkarz jak gościa zobaczył to się zaczyna śmiać, no bo koleś z żarówką w ryju to niecodzienny widok, ale nic jadą do szpitala i w tym czasie ten drugi koleś opowiada taxówkarzowi co się stało. Gościu też nie wierzy, bo przecież "jak się da włożyć to się też da wyjąć!". No nic. Dojechali, zapłacili taksiarzowi i do lekarz. Lekarz też się ubrechtał, że czego to te studenty nie wymyślą po pijaku. Obejrzał go i mówi, że niestety trzeba mu "poszerzyć uśmiech" skalpelem. Zoperował, zaszył, koleś wyjął żarówkę. LUZ. Wracają, wchodzą do pokoju, a tam ... siedzi drugi koleś z żarówką w gębie Smile Nie wierzył, że się nie da wyjąć Smile Jak zobaczył tego ze szwami to obrazu mina mu zrzedła. No to nic, jadą do tego samego szpitala z gościem. Zabrał ich jakiś inny taksówkarz. Dojeżdżają, a tu lekarz jak ich zobaczył to mało się nie poryczał ze śmiechu. Odsłania parawan, a tam siedzi... taksówkarz nr. 1 z ŻARÓWKĄ W USTACH.