Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to mamy problem

ja 20 on 22, brak doswiadczenia

Polecane posty

Gość no to mamy problem

nigdy w relacjach z facetami na plaszczyznie seksualnej nie wychodzilam poza przytulanie/calowanie, robienie jemu reka... on uprawal juz seks i mu na pewno tego brakuje, ja- brak doswiadczenia, brak pewnosci siebie, brak gotowosci, strach ze cos nie wyjdzie

sprobuj. łóżko to nie samolot. jak cos nie wyjdzie, ofiar nie będzie :P

Gość no to mamy problem
hehe :P ale to tez chodzi o to, że ja do konca tego nie chce, ze boje sie sytuacji sam na sam, ze 20stoletnia dziewica to cos niespotykanego, ze w tym wieku powinnam miec troche za soba...

Gość idz na całość i ciesz sie
że masz z kim. ja jestem dziewica w wieku 22 lat, bynajmniej nie z wyboru :O

Gość no to mamy problem
jak nie z wyboru to z czego ? a chcesz tego w ogole?

Gość idz na całość i ciesz sie
z konieczności, bo nikt mnie nie chce. mowie ci młoda, kochaj szalej i nie mysl co dalej! bo potem bedziesz żałowac

Gość no to mamy problem
jassssne :P jesli juz dochodzi co do czego to nie jest takie proste! a Ty juz za niedlugo tez pewnie bedziesz biegać szczesliwa :D

Gość dla mnie pomysł
idź i się ciesz, ze masz z kim, jest żenujący:O Ja też jestem dziewicą, mam 23 lata i żyję. wolę to niż pójście do łózka z byle kim, kto mnie potem zostawi, a ja będę się puszczać na prawo i lewo, bo nie poradzę sobie z tym, że bardzo mi się chce:O No wiesz... skoro już czekałaś tyle, to warto jeszcze poczekać trochę aż będziesz miała pewność, ze chcesz to zrobić i tyle.

Gość no to mamy problem
qrdeee ale widzicie ze przez to ze mam tak male doswidczenie.... ja nawet obawiam sie sytuacji sam na sam... tego ze bedzie chcial robic mi dobrze, ze bedzie chcial zebym ja jemu robila... a kurwa im dluzej sie teego nie robi tym gorzej i trudniej sie przelamać... i to, że jak juz dojdzie co do czego to nie bedzie mi sie chcialo skonczyc i poprzestac na malym :P