Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko dla zabawy tralalla

hm..zastanawiam sie czy isc z facetem do łóżka bez szans na przyszłość

Polecane posty

Ja tak nigdy nie robie, ale koleś mnie niesamowice pociąga i myśle że jak to zrobie, to mi minie. a chce zeby mi minęło, bo nie ma tu szans na związek

Gość ja bym poszła

Gość twoj mąż
ja ci pójde!!!

Gość granda27
Ja tez mam taki dylemat ale wiem ze on chce staly zwiazek ale chyba nie ze mna ,niby sie przyjaznimy ale napisal mi ze ma parcie na cipke:-(co to znaczy?

Gość chce sie pieprzyc obojetnie
z kim

Gość granda27
no ale chce ze mna wiem to

Gość to idz sie z nim seksic
a nie pisz tu na forum

aha :) bardzo mi to pomogło:D tak tylko głośno myśle, bo nie wiem czy to ma sens czy nie bede żałować, wiecie o co chodzi.. szkoda że kobiety nie myślą tak jak faceci - przed seksem zauroczeni, a po już myślą trzeźwo

laski - odrotnie - bardziej przywiązują sie po - a faceci - zaliczone i skończone :D

Gość granda27
tak tylko dla zabawy tralalla.tak smutna prawda co napisałas,ja mozę i bede sie z nim sexic ale boje sie ze ja sie zakocham a on mnie przeleci i powie ze to byl tylko czysto przyjacielski sex;-) to ja wole w celibacie zyc:DPO CO CIERPIEC

Hehehe, ja bym poszła ;) Chociaż miłe wspomnienia zostają (jak się człowiek postara to tylko to, hehe, mind urself :P)

Gość nika nie bedzie 1313
no cóż, zdarzeją się kobitki idące do łóżka z faciem tylko po to żeby zaspokoić soje potrzeby i chęci. sama zamierzam to zrobic. facet mi podpada coraz bardziej, ale zbliza mi się owulacja - chcę mieć dzidziusia i... idę na całość. A potem Bye bye!!!!

Gość WATKA CUKROWKA
nika nie bedzie 1313...chcesz go wykorzystac a on wie o twoich niecnych celach?

Gość mntye
a co powoduje ze sie po seksie zakochujecie , a nie wczesniej ? Orgazm ma na to jakis wpływ?

Gość nika nie bedzie 1313
nie, nie wie. ale zarazem nie traktuje poważnie naszego związku. wiąc wybrałam go na dawcę :)) jest przystojny, zdrowy i dość inteligentny. Ale uparty i złośliwy :(( Więc oboje się zabawimy a ja będę miała trochę wiecej niż on korzyści!! :)

Gość granda27
mntye Wiesz kobiety inaczej traktują sex nie tak tylko aby przezyc orgazm i papa do następnego razu...kobiety sex lącza z uczuciem czyli po sexie lubie sie przytulic ,calowac itd .romantyzm na calej linii:-)

Gość mntye
ale dlaczego sie zakochujecie po seksie , a nie przed ?

Gość A czemu nie ma szans
na zwiazek ? jest zonaty czy jak ???

Co powoduje? czytałam, ze oksytocyna, która jest wydzielana zarówno podczas karmienia dziecka jak i podczas orgazmu - ponoć powoduje przywiązanie emocjonalne do drugiego człowieka ;) Sie mądruję ;)

Gość mntye
nie, nie wie. ale zarazem nie traktuje poważnie naszego związku. wiąc wybrałam go na dawcę a jak zostaniesz samotną matką ? TO jest raczej głupota. Najpierw go rozkochaj w sobie to nie odejdzie.

Gość tak tylko dla zabawy
nie ma szans na związek, bo do siebie nie pasujemy - on nie jest typem faceta, ktory nadaje zeby zostac 'twoim chlopakiem' - kocha wszystkie kobiety ;) mnie zawsze pociagaja zli faceci, ale z zadnym nie poszlam do lozka 'tak tylko dla zabawy'. zastawiam sie czy to mi pomoze czy zaszkodzi

Gość a jak go rozkochac
w sobie to nie takie proste przeciez nie zakocha sie na zawołanie choc sex, bliskosc moze wzbudzic jakies uczucia , prawda?

chcialabym skróic caly ten proces: skoro wiadomo że nam obojgu chodzi o to samo, to po co to przedluzac - widzielismy sie juz z 5 razy. nie rozmawia sie nam zajebiscie, ale dotyka tak:) boje sie ze im dluzej to bedzie trwalo, tym bardziej sie przywiaze i jeszcze, nie daj Boze zakocham. a jesli to skroce i dostane czego chce, to mi moze minie

Gość granda27
Mnie osobiście sex kojarzy sie z oddaniem i nie tylko w lozku ale i w zyciu taka jestem tradycyjna kobieta chyba;-) Nie wiem moze cos z tego bedzie ale jak mowie on jest przyjacielem ,a wiadomo mowi sie ze po sexie to juz nie bedzie przyjazn.oj jakie to zagmatwane:-(

oksytocynie znaczy

nmie moge nigdzie znalezc niczego o tej oksytocynie

Gość jak sie puscic czyli
pojdziesz do lozka dla zabawy to bedziesz dziwka i dupodajka

Gość antekkk
idź co za problem. Przynajmniej będziesz miała troche przyjemności jak facet sie sprawdzi