Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkaaaa

czemu niektórzy nie mają profilu na naszej-klasie?

Polecane posty

Gość hejkaaaa

mimo ze wiedzą o tej stronie??Prosze o pomysly!

Gość to proste przecież
bo chronią swoje dane osobowe

Gość ptasiemleczko.
Bo nie chce, aby kazdy, nawet obca osoba, mogla zdobyc informacje na moj temat.

Gość hhfthtrht67cn
1. nie swoich maja fajnych zdjec lub sa brzydcy a bez zdjecia glupio byc bo wiekszosc ma zdjecia 2. nie powiodlo im sie w zyciu lub skonczyli marne szkoly lub ich w ogole nie skonczyli

Gość hdgsfsf
ja nie mam bo uwazam, ze ten portal jest idiotyczny. poza tym jakos nie mam ochoty kontaktowac sie z nikim z przeszlosci. to juz bylo minelo po co do tego wracac?

Gość bo to żałosny portal

Gość ptasiemleczko.
Mieszkam za granica, mam normalna, dobrze platna place,bardzo przystojnego meza obcokrajowca(bialego), duzy sliczny dom ,mieszkam w miescie, o ktorym marza miliony, do tego jestem bardzo atrakcyjna i mimo to nie mam profilu na naszej-klasie, chociaz wiem, ze niejedna osoba zzielenialaby z zazdrosci. I jak sie ma twoja teoria?

Gość ten portal skrytykowano
bo mozna pobierac z niego dane osobowe i inne informacje które ktos moze uzyc nie wiadomo do jakich celów

Gość kokolala
ponieważ nie czuję takiej potrzeby..dobrze stoje finansowo mam kupę obecnych znajomych nie związanych ze szkołami. a w szkole średnio bylam lubiana---zarozumiała ze mnie osóbka była--ochrona danych....no i mam co chronić....jak widzę ten płytki snobizm to mi mowę odbiera....

Gość nnonono
bo nie mają

bo z ludźmi, których lubię mam kontakt i bez tego profilu, a pozostałych nie chce znać więc po co???

Gość ecipeci-k
nie macie profilu ale wlazicie i ogladacie fotki znajomych?

Gość hdgsfsf
zeby sie pozmiac z tych tlukow

ja nie mam profilu na naszej klasie, bo nie mam potrzeby chwalenia się przed innymi tym, co osiągnęłam w życiu, a ze znajomymi ze szkoły i tak jestem w kontakcie. nasza-klasa ssie i tyle.

Gość miskaaaaaa
ja mam ale zastanawiam sie zeby usunąc, po co to komu...

taka fala na ta nasza klase a ja tam ani razu jeszcze nie bylam :p buhahaha niczym to sie dla mnie nie rozni od innych tego typu badziewi jak fotka :D czy syfiasty epuls... Moze gdybym miala 13 lat...chociaz tez watpie . To zalosne i tyle...acha i podoba mi sie tez pierwsza wypowiedz ^^

Gość Lilkia
Bo nie znoszę owczego pędu.

Gość Ja nie mam portalu
bo dla mnie zamieszczanie publiczne zdjęć to sztuczny lans. Poza tym nie utrzymuję z tymi ludźmi kontaktu. I nie chce żeby jakieś cipy z byłej klasy do których nie mam ani cienia sympatii oglądały moje prywatne zdjęcia. Nie chce żeby jakieś pseudokoleżanki wiedziały co u mnie słychać gdyż zwyczajnie na to nie zasługują. One tylko patrzą na zdjęcia i porównują która sie bardziej posypała z wyglądu, ktora wyszła za mąż a która nie, która ma dzieci a która nie, która ma przystojniejszego męża, a która brzydszego i bla bla bla... A i tak nic z tego nie wynika. Po co mam na siłe nawiązywać konkat. Skoro w szkole nie wywiązała się z tego przyjaźń to teraz tym bardziej się nie wywiąże. Jeśli ktoś ze mną utrzymuje kontakt po dziś dzień to sam wie co u mnie słychać i nie potrzebuje do tego jakiejś lanserskiej strony. A jeśli ktoś miał mnie w dupie i z chwilą skończenia szkoły urwał kontakt to nie widze powodu dla którego by miał prawo wiedzieć co u mnie słychać. Takie osoby zwyczajnie nie zasługują na to by wiedzieć co się dzieje w moim życiu.

Gość helołłłlłłł
a ja mam przystojnego mezusia,skonczylam studia i jestem sliczna i mialam profil i ok 300 znajomych,ale skasowałam..hihi

Gość śnieżynka124
nie maja,bo są ZAKOMPLEKSIENI

Gość sereat
Nie lubię stadnych mód, to raz, dwa jakoś nie mam ochoty na odnawianie znajomości z ludźmi z mojej klasy. Nigdy ich nie lubiłam, tyle.

Gość a czemu pytasz i jakie jest
twoje zdanie autorko/autorze?

Gość hejkaaaaaaaa
z ciekawości,bo wiele osób nie dołącza do n-k, choc wiedzą,że jest:)

Gość a ja chcialam sie pochwalic
bylemu i kurde nie wiem czy odwiedza nasza-klase:(

Gość a ja chcialam sie pochwalic
chcialam zeby pozalowal ze mnie zostawil tuz przed slubem po 7 latach zwiazku! i cholera nie ma go tam wiec pewnie nie co u mnie

Gość o_rany
nie mam profilu, bo nie mam takiej potrzeby, co w tym dziwnego? drogi ludzi ze szkoly sie rozeszly i kazdy ma swoje zycie, znajomi, z ktorymi jakistam kontakt mialam wciaz maja do mnie maila, a z reszta nie mam za wiele wspolnego raczej malo ta strona sluzy nawiazywaniu kontaktow, a bardziej jakim porownaniom, lansom, sztucznemu nabijaniu sobie znajomych - po co pytam? jeszcze jedna rozrywka internetowa i nic z tego nie wynika

Gość heeeeeeeeee
ja usunęłam konto właśnie!

Gość Ja nie mam portalu
"nie maja,bo są ZAKOMPLEKSIENI" Haha własnie zaklopleksieni są co niektórzy zalogowani. Nie mówię że wszyscy ale niektórzy owszem mają duże komplesy i to widać od razu kto na siłe próbuje się pokazywać żeby byłej klasie coś udowodnić.

Gość Nie mają ci którzy
...nie potrafią założyć konta :o