Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkaaaa

czemu niektórzy nie mają profilu na naszej-klasie?

Polecane posty

Podstawówkę skończyłam 32 lata temu, kolejne szkoły odpowiednio później. Niewyobrażalną radością było spotkanie dawnych kolegów, także mojego wspaniałego kumpla, który wyjechał gdzieś, a ja zawsze wiedziałam, że jeszcze jakoś się spotkamy. Oglądam zdjęcia klasowe zamiezsczone praez innych, wrzucam swoje i przeżywam znów chwile, które sądziłam odeszly na zawsze. Może n-k dla Was jest zwykłym komunikatorem, dla nas to zupełnie inne narzędzie- wehikuł czasu. Zaproście swoich rodziców do kmputera, wielu z nich nie wie o tej stronie, pomóżcie założyć konto. Dla naszego pokolenia n-k ma inny wymiar.

Gość np sa na wysokich stanowiskach
i krepuje ich,zeby podwladni widzieli zamieszczane przez kogos ich zdjecia w krotkich majtkach, poza tym nie chca,zeby ktos do nich pisal i cos usiłowal w ten sposob zalatwic. Boja sie tez czyjejs bezinteresownej złosliwosci.(to starsi) Nie czuja potrzeby,nie musza bo nie musza odszukiwac dawnych znajomych (to ci młodsi). Niektorym po prostu sie nie chce, nie maja na to czasu. Ja mam profil, znalzlam sporo starych znajomych,ale mysle,ze kto chcial, to sie zapisal, wiec wiecej wielu nie znajde, odnowiłam kontakty i moge juz stamtad spadac

Gość hehehe ale jestesdziwNa
bo mie to chuj obchodzi. jak napisala Zosia: mam na to wyjebane:D.. co to kurwa spęd? poza tym, chuj cie to trąca

Gość Rozmawiajcie

Gość a co to ..
jakiś przymus społeczny być na naszej klasie ? :O

Gość babby ki
ja mialam tam profil ale skasowalam- przyczyna skasowania i tego ze niechce zakladac nowego? jesli chodzi o 1- narobilam sobie problemow z facetem zas jesli chodzi o sprawe ze niechce juz zakladac tam profilu- i tak nie byl mi do niczego potrzebny, nie utrzymywalam z nikim kontaktu, jakos nie mialam ochoty chodzic na spotkania klasowe z ludzmi z podstawowki- moze jestem po prostu antyspoleczna

bo wolą siedzieć na kafeterii cały dzień i anonimowo się wymądrzać a w realu boją się buźkę otworzyć

Gość co was to obchodzi
to sprawa tych ludzi.jesli nie chca to nie.gdzie jest napisane ze to koniecznosc.

Gość Karczkołomna
Nie mam i nie założę na tym portalu swojego profilu bo: - Nie byłabym anonimowa - nie lubię się chwalić - po co odkopywać ,,stare gówna" przeszłość - wolę teraźniejszość - nie chcę być łatwym łupem dla złodzieji - ktoś z moich byłych ex by mógł mnie zdybać i później szykanować - nie widzę sensu w odnawianiu starych znajomości - poniżające, oskarżające, bezpodstawnie komentarze - wierzę, że prawie połowa osób nie pisze prawdy (koloryzuje) swoje życiowe osiągnięcia - kłamliwy portal

Gość CAŁA PRAWDA
brzydkie osoby i nieudacznicy w zyciu nie beda miały profilu na n-k!CAŁA PRAWDA!!!

Gość nojaaaaaaaaaaaaa
wkurzal mnie ten portal, sztuczny lans i brak anonimowosci, poza tym z ponad 100 znajomych utzrymuje kontak z 5 :D po co reszta mnie wedziec, co studiuje, co robie jakiego mam chlopaka i gdzie ostatnio bylam na wakacjach:D nie bylo mi to konto w ogole potrzebne...

Gość tigajvi
ten portal to strata czasu. Wiadomo jak wciąga. Ktoś kiedyś powiedział, że zaniedbuje rodzinę, dom i obowiązki bo ciągle przesiaduje na NK..i tak w istocie jest..Mnie osobiście irytuje fakt, że portal ten stracił swoją pierwotną funkcję. Zamiast odnawiać kontakty z klasowiczami, wspominać wspólne lata, nauczycieli, ludzie grzebią się w cudzych profilach przeglądając kontakty ich właścicieli, fora i wszelkie dostępne dane. Dla mnie to zwykła głupota i wścibskość, no i raz jeszcze STRATA CZASU!!! Ja swoje konto usunęłam, bo odniosłam wrażenie, że dla większości to jedynie sposób na kolekcjonowanie znajomych i ich permanętną wręcz inwigilację ;) miejsce na autoreklamę lub po prostu..klub wzajemnej adoracji ;D Bywało, że odzywali się do mnie ludzie pytając "co u Ciebie słychać, co porabiasz?" podczas gdy sami o sobie nie pisali nic, nawet nie raczyli odpowiedzieć na moje "wypociny" ;P Sewierdziłam więc, że wolę swój czas poświęcić na aktualnych znajomych, a nie na siłę wskrzeszać coś, co raz umarło już śmiercią naturalną. Pozdrawiam i życzę wszystkim urzytkownikom zdrowego umiaru i dużo rozsądku :)

Gość kekekek
grono ma więcej funkcji, po co się powtarzać na gorszym portalu?

Gość kciukiem
no moze maja tj ja: maja wy.j.e.b.a.n.e na gowna typu fotkapeel naszaklasapeel

Nie mam konta na naszej klasie bo w szkole czułam sie zawsze beznadziejnie.Byłam \"brzydka\" ,biedna a mój ojciec byl pijakiem,dzis mieszkam na peryferiach jednego z większych miast Europy ( w swoim domku)mam cudowną rodzine,sporo kasy...mam założyc konto i napisac\"czesc to ja ta z której zawsze smialiscie się?zobaczcie jak obecie wyglądam i policzcie zera na moim koncie i niech wam szczęki opadną\"czy tak?Ble...nie musze sie juz dowartosciowywac:)

Gość zielony soczek
też nie mam tam pofilu bo: -nie lubię mojej klasy i nie mam zamiaru dopisywać się do tych debili -nie potrzebuję aby może mnie ktoś inny spoza klay znalazł i chciał się ''zaprzyjaźnić'' ale niektórzy mają bzika na punkcie tej naszej klasy..moja 37-letnia kuzynka nie może tego zrozumiec nie nie mam profilu

Czyli Waszym zdaniem osoby, które nie mają konta na naszej klasie można podzielić na dwie grupy: - są tak brzydcy, że wstydzą się zamieszczać swoje zdjęcia- nic bardziej mylnego. Wiele osób z moich klas ma profile bez zdjęć, więc jak ktoś chce mieć tam konto, to i tak je sobie założy - Nie udało im się w życiu, nie skończyli dobrych szkół nie są po studiach- no i co z tego? Znam wiele osób po studiach, które zablokowały opcję \"szkoły i klasy\" i nikt nie widzi jakie studia skończyli. To po prostu kwestia wyboru: \"chcę i mam konto na naszej klasie\" / \"nie mam konta na NK i nie chcę mieć\" Tak samo jak z fotką, sympatią i każdym innym portalem.

Gość ewi25
ja mam konto na nk , ale nie uważam że każdy powinien je mieć, w ogóle to wszyscy przesadzają po co się tak tym podniecać , czy to jest już obowiązek czy osoba która nie ma konta jest gorsza? to jest głupota

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Bo nie lubię plotek na swój temat.

Gość julia2121
nie mam konta bo nie czuje takiej potrzeby nie sądze zeby byl to jakis obowiazek pracuje w policji i nie chce zeby ktokolwiek obcy mial jakiekolwiek informacje o mnie

Gość Nie mam konta na naszej klasie
bo z tego zrobił się lanserski i szpanerski portal na którym pełno tipsiar i solarek w białych kozakach,większość moich znajomych dziwi się" Jak to nie ma cię na naszej klasie" tak jakby to czy tam jestem decydowało o moim życiu. Są rzeczy waŻNIEJSZE NIŻ NASZA KLASA.