Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_z_drobnymi_w_portfelu

ONE TREE HILL 5 SEZON!

Polecane posty

Gość TUSIA1234
WITAM MOZECIE MI POWIEDZSIEC SKAD SCIAGACIE TE ODCINKI 5 SERII??BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ

Gość broke brooke
super odcinek, tylko szkoda, ze teraz trzeba dlugo czekac na nastepne :) mam nadzieje ze haley bedzie z nathanem i ze ta cala sprawa z zaginieciem malego ich polaczy ciekawe co bedzie z danem, bo na poczatku raczej przybral diabelska niz anielska strone, z tym gwizdaniem pogrzebowej melodii, a znowu na koncu uratowal jamiego i pokazal sie z dobrej strony... zobaczymy jaki sie okaze niani carrie totalnie sie poprzewracalo, co za suka z niej skills totanie odjechany w tym odcinku takie mial teksty jak nie on :o) ciesze sie ze byla karen a lily jest taka slodiutka szkoda, ze nie ma ich wiecej w serialu no a co do samego slubu to przypuszczalam ze jednak nic z tego nie bedzie :) mysle ze lucas bedzie jeszcze kiedys z peyton :) tylko z kim bedzie brooke, bo ona sama biedna no i dzidziusia i rodzine juz chce, uwielbiam brooke ona jest swietna :)) co do sciagania - mozna przez torrenta, lub rapidshare ale polecam www.google.pl wpiszesz te hasla i bedzie mnostwo odpowiedzi ;)

Gość iks_pe
Hej, czy wie ktos kiedy mniej-wiecej bedzie 13 odcinek? Wlasnie skonczylam ogladac 12 i po prostu nie moge sie doczekac kolejnegooo! xD

Gość iks_pe
aaaccchhh, już sie nie mogę doczekać :D myslicie, ze Lucas będzie z Payton?:P jaka postać najbardziej was wkurza w OTH;> a, i jakie jeszcze ogladacie seriale podobne do tego;> może w coś jeszcze się wkręcę :)

Gość j_di
wie ktoś kiedy ma się ukazać kolejny odcinek??

j_di jest to napisane dwa posty wyzej !!!!!!!! po co zadajesz zbedne pytania!! ja ogladam oprucz tego desperade houswives ! zaje serial. oprucz tego gossip girl, prison break, men in trees. denerwuje mnie ostatnio nianka carrie, pyton i lucas ktorzy sa niezdecydowani!!!! grr.. a oprucz nich chyba lubie wszystkich ;-)

Gość o nie moja droga
lucas byl bardzo zdecydowany i chcial ozenic sie z lindsy..

Gość iks_pe
Też bym chciała żeby Lucas był z Peyton. Kibicowałam im od samego początku :D Mnie powoli zaczyba wkurzać Haley :/ w sumie to nie wiem czemu. (tez oglądam Gossip Girl:P faaaaajne, szczególnie Nathan jeszcze tak na marginesie, o Gossip Girl, to też nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. I nie wiem kiedy będzie :() pozdrawiam :)

Gość kto to jest starsza
pisze wyzej kiedy

Gość iks_pe
Kiedy będzie kolejny odcinek OTH to WIEM. Nawiązywałam do Gossip Girl ;]

do \" o nie moja droga\" tak rzeczywiscie byl bardzo zdecydowany. najpierw byl zdecydowany na brooke potem na peyton potem znowu na brooke i znowu na peyton potem na lindsey. a zaraz pewnie bedzie zdecydowany na peyton.. lol.

Gość broke brooke
ja tez ogladam gossip girl :) poza tym greys anatomy, private practice, desperate housewives i prison break i lost widzialam tez pierwszy sezon womens murder club naprawde super serial - polecam i mam nadzieje, ze beda nadal krecic mysle ze lucas byl jak najbardziej za linsday, ale gdzies w podswiadomosci ta peyton mu sie kreci.. mysle ze moga byc znowu razem, o ile lins nie wroci no ale wiadomo nie moze byc wszystko ok bo nie mieliby o czym krecic, nathan i haley, peyton i lucas, nawet marvin ma dziewczyne, jedynie brooke zostala sama powinni jej watek pociagnac ;)

Gość iks_pe
A może Brook będzie z tym Owenem? :D ( o ile jeszcze nie są razem, bo coś się pogubiłam w tym oO' )

Gość jason
witam ,wie ktos kiedy bedzie odcinek 13 sezonu 5 ??

Gość jason
ja sciagalem do tej pory z torrentow.org ale teraz nie ma narazie odc 13 :( dzieki za odpowiedz :)

Gość broke brooke
no i co widzial juz ktos? fajny odcinek, kazdy opowiada o sobie zal mi brooke, tak chce dzidziusia, ale w realnym swiecie, zeby 22-latka chciala zostac matka to rzeczywiscie troche za wczesnie srednio kumam juz ta peyton ta laska sie totalnie zakrecila i w tym odcinku jedyne co mowila to ze chce lucasa szkoda ze nie bylo karen, skoro endie i lilly byli nathan i haley sie schodza, ale dziwne to wszystko mimo wszystko wole noralne odcinki :)

Gość iks_pe
Ja oglądałam. Średnio mi się podobał... Wolę, kiedy coś się dzieje, a w tym odcinku nie działo się nic:P Chcę już kolejny odcinek! Gossip Girl wychodzi dzisiaj? ;>

Gość broke brooke
tak dzis wychodzi nowy odcinek gosspi girl czyli jutro bedzie mozna sciagnac a nie wiem czy ktos oglada samantha who - fajny serialik, krotnie odcinki po 20 min, byla dosc dluga przerwa, ale znowu sa nowe odcinki :)

Gość ewa219
ogladalam juz 16 odcinek 5 sezonu. nie moge sciagnac 17-chyba go jeszcze nie ma? wie ktos cos na ten temat??

Gość ewa219
chodzi mi o OTH..

co tam dziewczyny? dawno mnie tu nie bylo. ale sie dzieje w tym naszym oth :D ja juz po 17 odcinku. pozniej podyskutujemy jak sie ktoras pojawi ;p ;p heh

Gość kss
18 odcinek bedzie 19 maja;)

Gość kss
strasznie jestem ciekawa jak to wszystko sie zakonczy;) jestem po 17 odcinku i na chwile obecna nie mam pojecia kto z kim bedzie!! co o tym myslicie?

Gość broke brooke
no nareszcie ktos tu znowu wpadl :) ja tez po 17 odcinku, mam troche mieszane uczucia, bo wczesniej ogladalam fragment na stronie cwtv i jestem swiecie przekonana ze byl framgenr jak lucas i peyton laduja w lozku wiec sciagnelam ten odcinek szybciutko i pelna nadziei fajnych scene a tu nie ma takiej sceny i na dodatek on jej mowi ze ja nienawidzi to juz nic nie wiem co z tym sie stalo ! a tak poza tym to fajny ten doktorek ethan od brooke :) cos mi sie wydaje ze cos miedzy nimi bedzie :) mam nadzieje :)

Gość kss
co do doktora to tez mam taką nadzieje:) w ogole postac Brook jest teraz chyba najbardziej pozytywna:) piekna scena przed operacją małej:) kurcze ciekawe jak to wszystko sie ułozy! podziwiam ludzi którzy tworzą scenariusz tego filmu, potrafią stworzyc takie napięcie i ciekawość jak mało kto!:) wie ktos cos na temat 6 serii?? bo gdzies czytałam, że jest taka szansa, ze bedzie kolejna seria;) teraz czekam na 18 odcinek! juz niedługo wszystko bedzie jasne

Gość iks_pe
Szczerze mówiąc to mnie się bardziej podobały wcześniejsze sezony, kiedy oni byli jeszcze młodzi;p Teraz nie ma zadnych ciekawych "akcji" no, tylko końcówka ostatniego odcinka :D Mam nadzieję, że to sie jakoś rozwinie :P Jutro kolejny odcinek ;>