Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla niego to tylko

Dla niego to tylko sex, a dla mnie....

Polecane posty

Gość dla niego to tylko

juz sama nie wiem, przywiązałam się do niego i nie potrafie tego zakonczyc....chyba sie boje, ze bede juz kompletnie sama...jak kiedys:(

Gość tataka
wlasnie tego sie boje -ze przywiaze sie po

Gość tataka
a dlugo sie z nim spotykalas?

Gość mntye
dlaczego dałas mu od razu ?

Gość dla niego to tylko
nie od razu....ponad pół roku mineło zanim sie z nim przespałam... spotykam sie z nim prawie 3 lata...

Gość dla niego to tylko
i zanim sie z nim przespałam byłam juz porządnie zauroczona.....wiem, głupia jestem, robiłam sobie jakas nadzieje ale on nigdy nie dał mi do zrozumienia ze znacze dla niego cos wiecej:(

Gość mntye
to i tak ciekawe. Z tego co wiem ktos kto chce laske tylko do seksu nie czeka dłuzej niz miesiac , dwa .. To musialbyc jakis desperat.

Gość dla niego to tylko
pewnie desperat....nie łatwo znalezc taką naiwną jak ja...

Gość mntye
pewnie desperat....nie łatwo znalezc taką naiwną jak ja Nie jestes naiwna . Naiwna daje nie dłuzej niz po 3 dniach znajomosci.

Gość dla niego to tylko
zaczeło sie od czystej znajomosci.....było miło, sympatycznie, on mnie szalenie pociąga ....no i jakos tak wyszo ze wylądowalismy w łózku....czekał tyle bo ja byłam dziewica

Gość dla niego to tylko
:(

Gość załamany smutasek
ja poszłam z facetem do łóżka po niecałym miesiącu, tez byłam dziewicą. Wiem że by czekał gdybym chciała. Ale po co miałam to robić? Wyjdzie nam ok nie wyjdzie tez ok - przynajmniej wiem że zrobiłam to z super mężczyzną, który podszedł do tego wszystkiego z wielkim zaangażowaniem, ja byłam ważniejsza, ja i moje potrzeby niż on sam. Nie masz co żałować, jeśli było Ci dobrze to się ciesz. Mogłaś trafić na jakiegoś palanta...

Gość dla niego to tylko
własnie nie było mi dobrze......ani przez następne miesiące bo czułam tylko ból....a on nawet mnie nie pocieszał:( teraz jest dobrze bo nic nie boli...

Gość załamany smutasek
Mi też nie było jakoś super itp ale mój akurat bardzo zwracał na to uwagę, nie chciał się kochać wiedząc ze mnie boli, czekał, itp. Każdy facet jest inny. A wy jesteście teraz razem??

Gość glupia zalosna laska

Gość dla niego to tylko
widujemy sie nadal.... on mi tylko powiedział, ze musze przez to przejsc potem bedzie lepiej ale zadnych czułosci itp.....moze to mnie tak boli własnie

Gość załamany smutasek
no cóż... każdy facet jest inny, widocznie Twój nie potrafi tak otwarcie mówić o seksie. Spotykacie się, ale czy jako para czy tylko seks? Jakie macie relacje poza nim?

Gość dla niego to tylko
nigdy nie bylismy jako para....znajomi i tyle a sex jest takim dodatkiem....tak zawsze mówi

Gość dla niego to tylko
i własnie te relacje są dziwne....niby rozmowy, jakies wyjscia, kolecje ale ja czuje ze to tylko po to zebym z nim sypiała:(

Gość załamany smutasek
skoro on Ci mówi że jesteście tylko znajomymi na seks i nic poza tym... To wiej od niego. Dlaczego dajesz mu się wykorzystywać? Ty się z dnia na dzień coraz bardziej zakochujesz a on jest z Tobą bo ma z kim przynajmniej sypiać. Tak się nie robi. Teraz przynajmniej wiesz dlaczego seks wygląda tak a nie inaczej, widocznie zależy mu tylko na własnej przyjemności... Ile masz lat?

Gość dla niego to tylko
25 nie ma czułosci, jest za to namawianie na cos na co nie mam ochoty:( rozmowy tylko ogdy chce mnie....i zeby podtrzymac znajomosc powinnam odejsc, próbowałam kilka razy i nie mam siły a on o tym wie i wie co do niego czuje:(

Gość dla niego to tylko
nie wiem czy mu zlezy tylko na własnej przyjemnosci...mówi ze nie a mi tez jest dobrze czasami...

Gość załamany smutasek
:( przykro mi... ja z początku myślałam że mój facet jest ze mną dla seksu, w końcu młodsza dziewczyna która można się kumplom pochwalić... Ale nigdy nie namawiał, nie zmuszał, fakt - powiedział co lubi (jaki ma przyzwyczajenia) I ja to uszanowałam. Niektóre rzeczy są ok inne nie. Ale powiedz mi dlaczego boisz się go zostawić? Dlaczego pokazujesz mu że on może wszystko a Ty i tak jesteś pod jego dyktando? A gdzie twoja duma? honor? Gdyby mu zależało nie zachowywałby się w taki sposób... pomyśl... ile jeszcze tego zniesiesz? A co jeśli pojawi się inna? zostawi Cię bez słowa i będziesz bardziej cierpieć niż gdybyś sama z nim zerwała...

Gość dla niego to tylko
ja robie pare rzeczy tylko dlatego ze on lubi....do jednej sie juz przyzyczaiłam i nawet polubiłam.... on tez starszy....była zona i dzieci ale to przede mna ukrył, dowidziałam sie po paru miesiacach dopiero

Gość dla niego to tylko
nigdy nie spedzilismy razem weekendu, tak zeby poprostu byc:( widujemy sie tylko gdy on przyjezdza do mojego miasta bo taka ma prace...

Gość załamany smutasek
czyli jednym słowem jesteś jego "panienką do towarzystwa"... Nie żal Ci?

Gość dla niego to tylko
lepiej nazwac to po imieniu...darmowa dziwka

Gość załamany smutasek
Wiec wiesz chyba co masz z tym fantem zrobić, prawda? Przemyśl to sobie, nie warto marnować czasu na takich facetów, wiem że pewnie będzie bolało itp ale sama pomyśl... ON w każdej chwili może Cię zostawić, skąd wiesz że tam gdzie mieszka na stałe nie ma drugiej takiej dziewczyny? Nie da się być w związku opierającym się na seksie... bo w końcu jedna ze stron się zakocha i potem sa mega problemy...

Gość dla niego to tylko
nie wiem czy kogos ma czy nie, nawet nie wiem czy sie na serio rozwiodł:(przeciez tego nie sprawdze.... ja to wszystko wiem, wiem ze nie ma sensu , wiem ze mnie wykorzystuje ale zawsze jest tak samo, zawsze ja sie czuje winna i zostaje:(

Gość wrrr...
winna? czego winna? bo nie rozumiem...