Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert5555

o mojej dziewczynie

Polecane posty

Gość robert5555

Pytanie w stylu: “Chciałbyś mi zrobić herbatę?” oddaje cały jej urok. Jak można zachować się w tej sytuacji? Tak sprytnie konstruuje pytanie, że nie można jej odmówić. Kobieta z urokiem dziewczynki to dla mnie mieszanka wybuchowa – niebezpieczna i bardzo pociągająca. Wciąż jej ulegam i wybaczam wszystko, bo dziecku trudno się odmawia i łatwo wybacza. Są również bolesne strony jej dziewczęcości: kompletny brak refleksji i zaskakujące zachowanie zupełnie wyjęte z kontekstu i z jakichkolwiek ram obowiązujących konwenansów i stereotypów zachowań. Moja żona nie umie przewidzieć konsekwencji swoich wypowiedzi. Mówi dużo i bez zastanowienia, klapie uroczo rzęsami i robi niewinne, choć pełne kokieterii minki. Czasem wydaje mi się bezduszna, a jej słowa ranią. Potem znów pokazuje tę swoją niewinną dziewczęcość i gdy widzi, że sprawiła mi ból, wszystko obraca w żart. Nie umiem się na nią gniewać. Jej zachowanie jest ciągle świeże – nigdy nie wiem czego się spodziewać. Wciąż działa na moje zmysły. Nigdy mi się nie nudzi, bo do niczego nie mogę się przyzwyczaić – jest nieobliczalną kokietką z dziewczęcą niewinnością. Właśnie ten urok kocham w niej najbardziej.

Gość robert5555
A gdy mi sie nudzi ide do mojego kochanka pana Romana co pracuje w Biedronce i sprzedaje kije od szczotki. Spotykamy sie po kryjomu na zapleczu i robimy zawody ktory z nas wlozy sobie kija glebiej.

Gość zagrypiona
grzes , idź już spać! i o chlebie jutro mi nie zapomnij!

Gość to dziewczyna czy żona
? poza tym - w jakim celu to piszesz?

Gość robert5555
Bo obie mnie puscily w trabe i zostalem sam.

Gość 66767.56.244.9
to tak jakbys pisal o mnie;) i tez tak dzialam na facetow;)

Gość 8638746394 46
miedzy wierszami czytam ze jest po prostu glupia,

Gość Ju...
Fajnie.:) Kobieta wie, co robi.:)