Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laolaila

Jakie macie pomysly na film ze slubu?

Polecane posty

Gość laolaila

Co chcielibyscie zeby sie tam znalazlo? My chcemy max 2 godziny filmu ze wszystkim. Zamaist mszy krotki teledysk ze slubu do ladnej muzyki. Nasze` zdjecia od dziecinstwa do teraz. Co jeszcze mozna wstawic?

spacer,kamerzysta nam zaproponowal spacer(jako narzeczonych),fajnie to oprawil.myslelismy ze to bedzie nudne ale nie!!! moze to zrobic w wersji romantycznej lub wesolej.zazwyczaj kamerzysta ma kilka fajnych pomyslow.

Gość laolaila
no my bedziemy miec po prostu kamerzyste w plenerze chce miec na poczatky teledysk skrot calego slubu z jakas fajna muzka, potem wstep pokazanie zdjec i nas teraz, pozniej ubieranie kazdego zn nas z fajna pasujaca muzyka i tu pytanie jaka piosenka na ubieranie faceta, taka z jajem? pozniej chce blogoslawienstwoe, przejazd z muzyka, slub itd z muzyka i wesele, pierwszy taniec, zyczenia pozniej kilka tancow, oczepiny, na koniec teledysk z pleneru i pozniej juz na sam koniec zdjecia z podrozy poslubnej

Gość bleeeeeeebleeeeeeee
Ło matko.... może jeszcze z nocy poślubnej.... he he he

Gość dziwi mnie że nie chcecie
mszy. to po co Wam ten ślub? od razu przejdźcie do wesela! :P słuchajcie, na stare lata możecie żałować, że nie pamiętacie kazania, więc warto je uwiecznić. przysięga przecież też musi być. to w końcu jest gwóźdź programu.;)

Gość laolaila
Chcemy teledysk ze slubu plus slowa przysiegi w trakcie przerwy w muzyce. Nie chce kazanai bo nawet w dzien slubu pewnie go nie wyslucham. Zawsze sie rozpraszam. Wiem jaka jestem w ogladaniu wideo, ze studniowki jeszcze ani razu nie wlaczylam :P a minelo kilka lat

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin