Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senioreeta

grube włosy do łokcia - chce zmiany!!

Polecane posty

Gość senioreeta

Co mogła bym ze soba zrobić? Długie włosy (ciemny blond) z kilkoma delikantymi jasniejszymi pasemkami (nie chce farbowac!) sa proste, przedziałęk na prosto delikatnie po prawej... i tak całe życie;/ Czy jest ktoś kto mogł by mi cos doradzić? prosze o pomoc

Gość nic nie rob
piekne masz wlosy :)

Gość senioreeta
ale sa.. już nudne :( musze sie troche odświerzyć zeby sie lepiej czuć z sama sobą.. pozatym miewam problemy ze spięciem włosów, bo nie obejmuje ich zadna klamra a gumki wykanczam wciagu 3-5 dni ;/

Gość senioreeta
po1 to nie dyktando, czy lekcja polskiego, a forum - odpuśc! po2 zamierzam isc do fryzjera.. ale chce miec najpierw pomysł na fryzure, bo nie pojde pod nnozyczki zeby zdajac sie na mojego fryzjera.. (on miewa zbyt odwazne dla mnie wizje:P)

Gość takie
włosy to skarb może lekko podciąć, zaplatać w luźny warkocz, dobra fryzjerka ci doradzi. Zosia latasz po forum i szukasz kto jaki błąd popełni? taka nieomylna jesteś?

Gość senioreeta
Hm... no musze przyznac ze załozyłam taki temat tutaj i na gazeta.pl I podbudowaliscie mnie ;) moze faktycznie poprostu zmienie uczesanie.. :) Macie jakies propozycje na "długie fryzury?" :)

Gość takie
jakiś czas temu obcinałam mojej babci warkocz (do pasa) płakałyśmy obie ale lekarz zalecił bo strasznie bolała ją głowa miała za ciężkie włosy. Zrób rozeznanie wśród fryzjerów na pewno znajdziesz dobry zakład

Gość Ja mammmm
włosy do łokci.co 3 mce robie blond balejaz na odrosty.zazwyczaj nosze przedzialek na lewy bok. I na takie dlugie włosy nie ma zbyt wielu pomys,łów na uczesanie. Albo rozpuszczone albo gladko zaczesana do tylu w koński ogon albo luzny niedbaly wrecz warkocz. i chyba tyle.Czasami jeszcze opaska

Gość Ja mammmm
ale jesli twoje włosy sa bardzo grube to DOBRY fryzjer maże je fajnie wycieniowac.

Gość ciotka z Hameryki
Tu nie ma co płakac, bo jak masz do łokcia, to mozesz obciać i dalej beda długie. Ja bym obcieła tak do łopatek i kazała pocieniować. Będziesz sie czuła jak nowo narodzona. Trzeba od czasu do czasu zmienic fryzure, nawet jak nie wygląda xle. Po prostu dla samej zmiany. Żeby poczuć sie świeżo

Gość senioreeta
Więc chyba idac za waszymi radami troche podetnę (moze nawet do łopatek;) ) i wycieniuję (ale delikatnie). :) umowiłam sie z moim chłopakiem ze pojdzie ze mna.. zebym sie znow nie rozmysliła :P Wiec do piatku (wtedy wraca) przetestuje ten warkocz :))

Gość ciotka z Hameryki
hehe tylko pamietaj - choć przy tej długosci (łopatki) te 5 cm nie gra większej roli - niemniej fryzjerki lubią siezapedzic, więc zawsze podaj granicę, do której chcesz sciać włosy - trochę poniżej tego, co chcesz naprawdę

Gość to ile ważyły włosy tej twojej
babci że ją od nich głowa bolała? :D 5 kilo?

Gość takie
spróbuj grube włosy do pasa zapleść w warkocz i ten warkocz upiąć w kok, to zrozumie ten kto ma takie włosy