Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ererrgkjhjkf

moj przepis na pyszny kogel mogel

Polecane posty

Gość ererrgkjhjkf

wrzucamy cale jajko do szklanki (bialko+żółtko) dodajemy 1,5 łyzeczki cukru i mieszamy pol minutki widelcem... gotowe... własnie sobie zrobiłam mniam!!!!!!!

Gość ehfhwfvb
kogel mogel robi sie tylko wyłacznie z zołtek jaj.

Gość viola_2
przecie to sie zatruc latwo mozna surowym jajem yhh:(

Gość zdesperowanaaaaa
No nieeeee absolutnie bez białka. 2-3 żółtka + 4-6 łyzeczek cukru i długo ubijane mikserem - puszysta niebiańska masa. Robie sobie często.

Gość jak to białko
???? no co Ty przeciez to strasznie glutowate wyjdzie, kogel mogel robi się z samych zołtek

Gość ererrgkjhjkf
z białkiem jest pyszny!!!!

oj jak dawno tego nie jadłam od dziecka ;) ja zawsze z zóltek tylko robiłam, z cukrem i dodawałam kakao żeby było pyszniejsze :)

Gość ererrgkjhjkf
jak sie dobrze wymiesza to nic glutowatego nei ma powaznie! tez kiedys robilam z samych zoltek ale sprobowalam tak i jest o niebo lepsze!

Gość ererrgkjhjkf
nie ma takiej opcji w ogole :)

Gość ererrgkjhjkf
mniam

teraz to nie jadam ale jak byłam dzieckiem to obowiazkowo ;) albo wylizywanie miski jak mama ciasto robiła :) moje ulubione zajęcie :D

Gość ererrgkjhjkf
moje tez :)

Gość jak to białko
wystarczy zobaczyc jaka jest konsystencja całego białka rozbełtanego przy panierowaniu kotletów - rzadkie i same gluty a poza tym jak salmonella to wlasnie w biału moze byc

Gość niby smacznie brzmi
ale jakos brzydza mi sie surowe jaja

Gość ererrgkjhjkf
pycha!!!

łaczenie tematów, czy jakoś tak :) w co wycieracie smarki 14:51 Rysku z Klanu teraz aura sprzyja katarom i wydzielinom z nosa. chciałbym sie od Was dowiedzieć jak sobie radzicie z tymi wydzielinami? 14:53 twarda......... klade sie na brzuchu ...wtulam twarz w poduszke i dmucham 14:53 frk-09 Wycieram w ekran telewizora podczas projekcji Klanu a ty Ryśku, podobno w scenariusz lub Czesię z Klanu 14:54 uhahałam się po pachy w rękawy 14:55 kotka_plamiata w papier toaletowy http://s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=67062 14:58 Rysku z Klanu ja ostatnio ukrecam kulki i strzelam nimi udajac , że należe to Cosa Nostra 14:59 meaaa ja robię z nich cukierki... SMAKOWE!!! Prezes EKKM be the best... fuck the rest... 15:15 zdolowna wcieram w twarz by wyleczyc pryszcze 15:24 twarda......... kłade sie na dywanie na brzuchu, klade rece wzdluz ciala a moj wspolokator ciagnie mnie za nogi do tylu 15:25 chowam pod paznokcie 15:25 Luska de Milagross wchłaniam do jamochłonu i cmokam se jak landrynkie 15:27 frk-09 Za punkt honoru stawiam sobie, by TEN temat piął się w górę 15:28 lucky me a ja nie mam kataru " KEEP CALM and CARRY ON " "Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje" George Nathan 15:28 Padre Pio bo to taki życiowy i na czasie temat jest 15:28 ale pieknie tu mozna sie chociaz czego nauczyc ja osobiscie tule sie do meza wowczas, akurat to do niego pasuje (moje smarki i on ) 15:33 Ćwiakalszczak czule głaszcze koleżanki - szczególnie palcami. 15:36 frk-09 Mam taki patent. Smarkam gdzie popadnie a potem patrzę gdzie i jak się uformowały zacieki. 15:38 ale pieknie choruj czesto frk-09, kolor smarkow sie wtedy zmienia i mozna calkiem fajne motywy uformowac 15:40 frk-09 Przygotowując korespondencję, rozsmarowuję wewnątrz kopert. 15:41 frk-09 Dzięki za ciekawą uwagę Ja mam alergię i kiedyś często zapadałem na schorzenia górnych dróg oddechowych, więc doświadczenie mam niemałe

Gość mniam mniam mnia
od tego dobrze stoi

Gość janusz janusz

Lubie ucierać taky kogiel mogiel i potem smarować swuj peniz nim i wfsadzać w dupe swojemu psu marki ofczarek niemiecki to wte-dy jes o kakałowym smaku. Pies mi potem lirze beniza do czysta. Czy uważacie że to dziwne?